Válaszd a KIMI-t! - Felvételt hirdetnek fiataloknak

A Keleti István Művészeti Iskola (KIMI) felvételt hirdet gyakorlatos színész szakára 18-21 éves korú érettségizett fiataloknak!

„MENJETEK, KÉSZÜLJETEK!”

(William Shakespeare: Hamlet)

 

logo

 

A Keleti István Művészeti Iskola felhívása:

 

Az iskola a 2014/15-ös tanévben színész és bábszínész szakirányt indít 2+1 éves képzési formában, melyek szakmai programjait kiváló művészek és elismert drámatanárok állítják össze. Az OKJ-s végzettséget adó képzésben a mesterség, báb, ének, beszéd, tánc, mozgás, színház- és drámatörténet órákon való részvétel és a vizsgaelőadások létrehozása mellett a diákoknak lehetősége nyílik színházi fellépésekre, filmes alakításokra is.

 

A KIMI művészeti iskolahálózatának névadója Keleti István színházpedagógusként generációk gondolkodására, kifejezésmódjára hatott diákszínpadoktól a legjelentősebb színházi társulatokig. Szellemiségét, céljait, a művészeti nevelés megújuló módszereinek köszönhetően másfél évtizede képviseli a diákszínjátszók neves műhelyeit tömörítő alapítványi iskola, amely eredményeit tekintve a legsikeresebb független intézmény a hazai színházművészeti oktatásban.

 

A KIMI szakképzési központja négy vidéki (Debrecen, Győr, Miskolc, Szentes) és négy budapesti középiskola szakirányú, drámatagozatos képzésével közösen számos tehetséges embert indított el művészeti vagy egyéb humán felsőfokú oktatási területeken, akik közül ma már sokan diplomás színészként, rendezőként vállalnak munkát a színházi életben.

 

Válaszd a KIMI-t, és magadat választod!

 

A képzés hetente minimum 35 órában az iskola székhelyén zajlik; a beiratkozott tanulók nappali tagozatos diákigazolványt kapnak, amivel automatikusan társadalombiztosítás jár. A tanulói jogviszony fennállása alatt a gondviselő családi pótlékra jogosult. Az iskola 21 éves korig ingyenes kollégiumi lehetőséget tud ajánlani a felvételt nyert diákoknak.

 

A felvételi időpontja: 2014. július 2. (szerda) 10.00 óra

pótfelvételi: augusztus 27. (szerda) 10.00 óra

 

helyszín: KIMI 1068 Budapest, Szondi u. 83–85.

A képzés díja: 26.000 Ft /hó

 

Jelentkezési lap és felvételi információ letölthető itt!

(Kitöltés után email mellékletként visszaküldendő a felvételi napjáig a kimi@kimi.hu címre!)

 

Keleti István Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakközépiskola

1068 Budapest, Rippl Rónai u. 26. (Bejárat a Szondi u 83-85. felől.)

Tel.: 06/1-486-0510, 30/466-2735

E-mail: kimi@kimi.hu

Web: www.kimi.hu

 

süti beállítások módosítása