Bérlet váltható a színházi évadra Érsekújváron

Első alkalommal kínál az Érsekújvári Városi Művelődési Központ színházbérletet a magyar és a szlovák közönségnek - számolt be az Új Szó.

Deák Tibor, az intézmény igazgatója a határontúli lapnak elmondta, az érsekújvári és régióbeli közönség rendszerint Nyitrára, Pozsonyba, Komáromba vagy Győrbe és Budapestre jár színházba. Céljuk, hogy közelebb hozzák a közönséghez az előadásokat.

 

ersekujvar muvelodesi haz

Fotó: ujszo.com

 

Az első évadban négy magyar darabot tűztek műsorra. Idén október 22-én mutatják be a Lili bárónőt a Komáromi Jókai Színház előadásában, december 17-én az Érsekújvári Rockszínpad társulata lép fel a Jézus Krisztus Szupersztár című zenés darabbal. A kassai Thália Színház Csaó Bambínó című darabját 2015. február 25-én láthatja a közönség, május 20-án pedig a Komáromi Jókai Színház előadásában mutatják be a Különös házasság című darabot.

 

A szlovák előadásokat a Radošinské naivné divadlo, a pozsonyi Divadlo Wüstenrot és az érsekújvári Divadlo Paradox társulata mutatja be. Nyolc előadás megtekintésére a bérlet 70, négy előadásra 40 euróba kerül. Minden színházi estre külön is megvásárolhatók a belépőjegyek, 14 euróért. „Jóval kedvezményesebb a nem névre szóló, helyjegyes színházi bérlet. Szeretnénk megszólítani az érsekújvári és a térségbeli alap- és középiskolák pedagógusait, a gyerekek és a fiatalok színházjegye a délelőtti előadásra csupán 2 euróba kerül” – mondta Deák Tibor.

 

Forrás: ujszo.com

 

 

süti beállítások módosítása