Színházi befogadó pályázatot hirdet a Bakelit

A Bakelit Multi Art Center színházi befogadó pályázatot hirdet független, saját infrastruktúrával nem rendelkező hazai és határontúli társulatok számára.

 

 

bakelit1

 

A Bakelit Multi Art Center felhívása:

 

A Bakelit Multi Art Center színházi befogadó pályázatot hirdet alternatív, független, saját infrastruktúrával nem rendelkező hazai és határontúli társulatok számára meglévő és új előadások bemutatására a Bakelitben működő Első pesti gyárszínház színpadán, műfaji megkötések nélkül.

 

A jelentkezési határidő: július 15. éjfél.

 

Az elbírálás szempontjai: 
szakmai felkészültség - eddigi referenciák – nyitottság – szellemesség – megvalósíthatóság - közönségszervezési hajlandóság - díszletigény (egyszerűbb díszlet előny) - az előadás műsorra tűzés időpontjainak meghatározása több időpontban. 


A szakmai zsűri által kiválasztott társulatok számára teret biztosítunk az előadás közvetlen bemutatása előtti próbákhoz, illetve a bemutatáshoz. A helyszín mellett szakmai és infrastrukturális segítséggel is állunk a nyertes pályázók rendelkezésére, úgymint:

- Innovatív elképzeléseinkkel, bővülő hazai-és nemzetközi kapcsolatrendszerünkkel, igény 
esetén szakmai tanácsokkal segítjük a társulatok munkáját. 

- Hosszú távú partnerség lehetősége intézményünkkel (közös projektek, közös pályázatok)

- A nyertes produkciókat intézményünk, személyes megegyezés szerint akár több alkalommal is műsorra tűzi színházunk 2014/15-ös évadában, valamint nemzetközi kapcsolatainkon keresztül a külföldi bemutatkozás lehetőségét is igyekszünk megteremteni.

 

bakelit2

 

A pályázat további részleteiről a bakelitstudio.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A döntést 2014. július 31-én tesszük közzé a honlapunkon, illetve minden pályázót emailben is értesítünk.


A pályázattal kapcsolatban további információk a szinhaz@bakelitstudio.hu e-mail címen illetve a 06-30-950-3780-as telefonszámon kérhetők.

Pályázati kapcsolattartó: Paróczay Csaba (+36 30 950 3780) 

 

süti beállítások módosítása