A Csárdáskirálynővel folytatódik a Szegedi Szabadtéri műsora

Megkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es évada. A héten A Csárdáskirálynővel folytatódik a programsorozat: pénteken és szombaton láthatja a közönség a Budapesti Operettszínház vendégjátékát.

A Szegedi Szabadtéri ajánlója:

 

A múlt heti megnyitón Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere illetve Dr. Botka László, Szeged Megyei Jogú Város polgármestere mondott köszöntőt. Már az évad első produkcióját, a Kossuth-díjas Harangozó Gyula Zorba, a görög rendezését lelkes lábdobogással fogadta a közönség.

 

csardas

Épül A Csárdáskirálynő díszlete a Dóm téren

 

A héten A Csárdáskirálynővel folytatódik a Szabadtéri-programsorozat. Pénteken és szombaton láthatja a közönség a Budapesti Operettszínház vendégjátékát, mely már számos országban magával ragadta a nézőket. Állva tapsolt a produkciónak Tokió, Róma, München, Amszterdam és Tel-Aviv közönsége is. Négy kontinensen 16 ezer ember előtt léptek már fel a fővárosi teátrum művészei. Most, Szegeden olyan összeállítású szereposztással kerül színre a darab, amit még sehol nem láthattak a nézők. A díszletet már vasárnap elkezdték építeni, hétfőn pedig már gőzerővel próbál a csapat a Dóm téren.

 

A Csárdáskirálynő művészeivel július 9-én, szerdán 17 órakor a szegedi REÖK átriumában, a Szegedi Szabadtéri Játékok idei első közönségtalálkozójának keretén belül találkozhatnak az érdeklődők. A rendező, Kerényi Miklós Gábor mellett olyan népszerű sztároktól tudhatunk meg kulisszatitkokat és érdekességeket az előadásról, mint Dolhai Attila, Fischl Mónika, Kállay Bori, Szilágyi Tibor, Forgács Péter, Bordás Barbara és Boncsér Gergely. A programon a részvétel ingyenes.

 

Az évad további produkciói az Elfújta a szél (július 18., 19., 20.), a Háry János (augusztus 1., 2.) és a Mamma Mia! (augusztus 15., 16., 17., 19., 20., 22., 23.) lesznek.

 

 

süti beállítások módosítása