Bányavakság - Marosvásárhelyi vendégjáték a Csűrszínház műsorán

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata és a Yorick Stúdió koprodukciója, Székely Csaba Bányavakság című drámája 2014. augusztus 30-án, szombaton 20.00 órától szerepel a mikházi Széllyes Sándor Csűrszínház idei műsorrendjén.

BANYAVAKSAG NagyD BanyaiKelemenB

 

„A Bányavirág után nyilván vannak már elvárásai a közönségnek a Bányavaksággal szemben. Egy trilógia második részében mindig lehet keresni és találni fogásokat és kifogásokat. Engem ezek most nem foglalkoztattak. A történet más, olyan értelemben sem folytatása az előzőnek, hogy ne értené meg az, aki az első részt nem látta. Más érzékekre hat ugyanazon az ismerős, a Bányavirágban már bemutatott helyszínen” – mondta drámája bemutatásakor Székely Csaba.

 

A többszörös fesztiváldíjas előadásban újra színpadra lép Szakács László, Nagy Dorottya, Bányai Kelemen Barna, Ördög Miklós Levente és Czikó Julianna. Zenészek: Fazakas Attila, Pál Tamás, Sándor László. Zeneszerző: Boros Csaba, díszlet- és jelmeztervező: Bartha József, maszk: Benő Kinga. Rendező: Sebestyén Aba.


Jegyeket elővételben on-line a www.biletmaster.ro honlapon már lehet váltani. Előadás előtt a helyszínen a fennmaradó jegyek kiárusítására kerül sor.

 

 

süti beállítások módosítása