Szeptemberben újra látható a Marlene a Katonában

A Londonban élő és dolgozó Magyar Éva Marlene című zenés-táncos előadása a tavaszi sorozat után szeptemberben négy alkalommal visszatér a Katonába.

 

Ajánló az előadásról:

 

Valahol egy nagyváros éjszakai bárjában hajnal felé lép fel "Marlene", az imitátor. Ügyesen táncol, flörtöl, mutogatja gyönyörű lábait. A hangja szexi, színpadi jelenléte erős. És egy kicsit túl igazi... Olyan dolgokról beszél, mint gyávaság, megalkuvás, árulás, fegyelem és elegancia. Elmondja, milyen emigránsként élni egy nőnek, egy művésznek és arra kér, hogy legyünk bátrak.

 

Egy este neccharisnyákkal es cigarettafüsttel, szépséggel, iróniával, megbánással és szép reményekkel.

 

Az előadás Marlene Dietrich személyétől és a múlt század húszas éveitől elindulva érkezik meg a mába, egy másik nő személyéhez. A két végpont közötti izgalmas utat sok zenével, tánccal és szöveggel mutatja be Magyar Éva.

 

magyareva 600
Fotó: Brozsek Niki

 

A színésznő közel 10 éve él és dolgozik Londonban. Többször játszott a National Theatre-ben, de dolgozott sok más társulattal is színészkent, koreográfusként Angliában és az Egyesült Államokban. Magyarországon a főiskola elvégzése után Kaposváron játszott, majd saját társulatát, a Sámán Színházat vezette. A Marlene Magyar Éva elmúlt 10 évének tapasztalatait sűríti egy fájdalmasan őszinte és felemelő előadásba.

 

Zene: Monori András
Jelmez: Tihanyi Ildi
Smink: Vég Attila
Kellék : Tolli Judit
Fény: Pető József
Dramaturg: Radnai Annamária
Asszisztens: Győri Aliz

 

Előadások:

Szeptember 5., 6., 19:30, valamint angol nyelven: szeptember 7., 16:00 és 19:30
Helyszín: Kamra
Az előadás hossza: 60 perc

 

Forrás: Katona József Színház

 

süti beállítások módosítása