Költözz Egerbe! - Komáromi színészházaspár a nyertes

A Komáromi Jókai Színház színészházaspárja, Tar Renáta és Majorfalvi Bálint nyert idén az Eger Önkormányzata által meghirdetett Költözz Egerbe! elnevezésű pályázaton.

Lili barono Komarom - Tar Renata Majorfalvi Balint

Majorfalvi Bálint és Tar Renáta a Lili bárónőben

 

A felhívásra olyan, élményekre és kikapcsolódásra vágyó, kreatív fiatalok (párok, barátok) jelentkezését várták, akik otthonosan mozognak a közösségi médiában, szívesen vezetnek blogot, érdeklődnek a hazai kulturális programok és fesztiválok iránt, és vállalják, hogy egri történeteiket - fényképek és videofelvételek közzétételével, valamint szöveges formában - megosztják az egész országgal.

 

A közel 30 jelentkező közül 7 párost hallgatott meg július 18-án a Játékszínben a három zsűritag (Saxinger Veronika, Eger MJ Város kommunikációs és marketing referense, Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója és Szabó László kommunikációs szakember).

 

A győztes pár videója a pályázathoz:

 

A zsűri által végül kiválasztott fiatal házaspár két héten át (augusztus 6-20.) vesz részt a város mindennapjaiban. Videós, képi és szöveges beszámolókkal jelentkeznek Eger nyári fesztivál forgatagából, így kalauzolva a programok iránt érdeklődőket saját élményeiken keresztül.


Reni és Bálint városfelfedező mindennapjai augusztus 6-tól követhetőek a koltozzegerbe.blog.hu oldalon.

 

Forrás: Komáromi Jókai Színház

 

süti beállítások módosítása