Hétfőn kezdődik a bérletek árusítása a Csokonai Színházban

A Csokonai Színház augusztus 11-én kezdi meg a 2014/15-ös évadra szóló bérleteinek árusítását. A teátrum a már jól megszokott kötött és szabad bérlettípusokat kínálja.

 

A Csokonai Színház tájékoztatója:

 

A jegy - és bérletárak 2008 óta változatlanok voltak, ám hat év után a színház mérsékelt áremelést vezetett be. Ez azonban csekély mértékben terheli a vásárlókat, mivel a kedvezmények széles palettája jól kompenzálja majd a bérletár-növekedést.


A 4 és 6 előadásos szabad bérletek „à la carte” rendszerben működnek, vagyis a nézők választhatják ki, hogy a bérlet mely előadásokat tartalmazza, és azt is, hogy mikor szeretnék az adott darabot megtekinteni. A szabadbérlet nem kötött helyre szól, és személyesen vagy telefonon kell előzetesen helyet foglalnia. A részletekkel kapcsolatban a Szervezési Osztály telefonszámán (52/413-565) lehet érdeklődni.

 

Csokonai

 

A Csokonai Színházban 9+1, 8, 7+1, 6 és 4 előadásos kötött bérletek, illetve ifjúsági-, gyermek-, irodalmi estekre és filmvetítésekre szóló, stúdió- és táncbérletek válthatók. Aki kötött bérletet választ, a színház műsoros plakátjairól, szórólapjairól és a teátrum honlapjának havi műsornaptárából tájékozódhat arról, hogy melyik napon lesz az adott bérlet következő előadása. A kötött bérletben szereplő előadások időpontját a Csokonai Színház határozza meg, ám ha ez nem felel meg a bérlettulajdonosnak, egy évadban három alkalommal van lehetősége arra, hogy a Szervezési Osztályon más időpontot kérjen. Fontos tudni, hogy átíráskor a színház már nem tudja a bérlethez szóló, eredeti helyet biztosítani!

A 2014/15-ös évad színházbérleteiről és azok árairól a Csokonai Színház honlapján olvashatnak.

Bérletet csak a Csokonai Színház jegypénztárában lehet vásárolni a Kossuth utca 10. szám alatt (nyitva: hétfő-péntek 9-12 és 13-19 óráig), vagy személyesen és telefonon (52/413-565) is foglalhatnak a Szervezési Osztályon (nyitva: hétfő-péntek 9-17 óráig). Online bérletvásárlásra nincs lehetőség.


A Csokonai Színház SZÉP Kártya elfogadóhely (OTP, MKB). Az Edenred (egykori Accor Culture), a Posta Paletta (sport és kultúra, ajándék), a Sodexo (kultúra) és az Erzsébet-utalvány (kultúra, ajándék, szabadidő) szintén felhasználható színházjegy és - bérlet vásárlása esetén.

A teátrum augusztus 29-én a Szép estéket, Debrecen! című évadnyitó gálaesttel kezdi az évadot. A 19 órakor kezdődő estre szintén augusztus 11-től vásárolhatók jegyek.

 

Forrás: Csokonai Színház

 

süti beállítások módosítása