Harmadik évadát kezdi az Átrium szeptemberben

Az Átrium Film-Színház épületének tereiben és színpadán vendégjátékok, koprodukcióban készült és saját előadások, filmvetítések, koncertek, könyvbemutatók és kiállítások várják a nagyérdeműt.

Az Átrium ajánlója:


Igyekszünk a 2014/2015-ös évadot is izgalmassá tenni: folytatjuk az együttműködést a Kultúrbrigáddal, a Pintér Béla és Társulatával, a 011 Alkotócsoporttal, a TÁP Színházzal, a Baltazár Színházzal és a Gergye Társulattal.

 

atrium

Fotó: Pataki Mihály


Repertoáron marad az Átriumklorid, aminek az ötödik jelenetét Parti Nagy Lajos a következő évadra átírta, a W. úr üzen Börcsök Enikővel a főszerepben; a Pintér Béla és Társulata előadásai (a Parasztopera, a Sehova Kapuja, a Korcsula és a Soha vissza nem térő című darabok), valamint a gyerekekre gondolva a Közép-Európa Táncszínházzal közös előadásunk, A Diótörő és az egérkirály. A Kultúrbrigáddal közös produkcióinkat is láthatja még a közönségünk, így az Igenis, miniszterelnök úr! című előadást és a Vaknyugatot, és természetesen harmadik közös projektünket, Az Őrült Nők Ketrecét is, ami nyáron óriási sikerrel és teljes teltházakkal ment. Az Operettszínházzal elkezdett sikeres együttműködést is folytatjuk. A következő évadban sem maradunk Amerikai komédia nélkül.

Gazdag lesz a szeptemberünk is: a repertoáron lévő előadásaink mellett idén először mi is bekapcsolódunk a Színházak Éjszakájába. Szeptember 20-án Színház más-képp címmel szervezünk programokat, amelyekben mindenki, még a kutyák is megtalálják a kedvükre valót. Hisz ne feledjük, hogy az Átrium kutyabarát hely. Másnap Dráma van. Az Átrium válasza a Magyar Dráma Napjára. Mohácsi Jánossal és Mohácsi Istvánnal Csáki Judit beszélget, amibe beleszól a Szakértők zenekar.

 

Ezen a napon nyitjuk meg magyar írók portréiból készült kiállításunkat Rick Zsófi érzékeny fotóiból válogatva. Lesz még animációs filmvetítés, és ott leszünk szeptember 6-án a Pozsonyi Pikniken is, ahol kedvezményes jegyeket lehet váltani előadásainkra, este pedig a Schiele Projektből adunk zenés ízelítőt.

Az Átrium szeptemberi műsora itt olvasható.

Forrás: Átrium

 

 

süti beállítások módosítása