Momentán Junior – Fiataloknak hirdet felvételt a társulat

A Momentán Társulat 18-25 év közötti fiatalokat keres Junior csapatába. A jelentkezők a 2014/15-ös évadban részt vehetnek a Momentán oktatási programjában, illetve színpadi gyakorlatra tehetnek szert klubelőadások formájában.

A Momentán Társulat felhívása:

 

Várjuk olyan energikus, nyitott fiatalok jelentkezését, akiket érdekel a színpadi improvizáció és szívesen csatlakoznának a Momentánhoz. Ha gyorsan vág az eszed, ha kreatív vagy, ha tudod használni a fantáziádat, ha tudsz csapatban dolgozni, és nem ijedsz meg a közönségtől, Rád van szükségünk!

 

A jelentkezők közül 10 embert választunk ki, akik a 2014/15-ös évadban részt vehetnek a Momentán oktatási programjában, illetve színpadi gyakorlatra tehetnek szert klubelőadások formájában a Momentán bázisán, az Impró – kreatív töltőállomáson.

 

momentan jr

 

A program időtartama: 2014. szeptember 15. és 2015. július 31. között

 

A program tartalma:

 

- Alapvető improvizációs játékok megismerése

- Improvizációs készségek fejlesztése (beszéd, stílusérzék, helyzetfelismerés, jelenetépítés, csapatjáték, zenés improvizáció)

- Közönség előtti magabiztosság elsajátítása

- A Momentán, mint színház működésébe való integrálódás, azaz a repertoáron lévő előadások látogatása és az előadások körüli önkéntes feladatokban (jegyszedés, ruhatár, beengedés) való részvétel.

 

A program formája:

 

- intenzív egész napos workshop (6 alkalom)

- évados képzés heti 3 óra (30 alkalom)

+ rendszeres klub előadások (színpadi gyakorlat)

 

Részvételi díj:

A részvételi díj a teljes, 10 hónapos képzésre: 95.250 Ft (70.000 Ft +áfa), részletfizetési lehetőséggel.

 

Figyelem! A Momentán oktatási programja nem klasszikus színészképzés, nem biztosít diplomát, oklevelet színészi besorolást, vagy továbbjutást a hagyományos színházi világba! Ezzel szemben magában foglalja a színházi improvizáció szakmai alapjait, gyakorlatát és elméletét, a rendszeres fellépési lehetőségeket és a Momentánnal való hosszú távú együttműködés lehetőségét.

 

momentan tarsulat jelenkezz

 

Jelentkezés:

 

Jelentkezési feltétel: 18 – 25 év közötti életkor és befejezett középiskolai tanulmányok

 

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 20.

 

A jelentkezés módja: A jelentkezési lap kitöltése, melynek része egy 1 perces videó üzenet a Momentánnak: „Azért szeretnék a Momentán Junior tagja lenni, mert...... ?” (A videó üzenetet töltsd fel bármely videó-megosztó portálra, a linkjét pedig tüntesd fel a jelentkezési lapon. Ha jelszóval véded a videót, ne felejtsd el a jelszót is megadni!)

 

A jelentkezési lap itt érhető el.

 

Felvételi:

 

A felvételi helyszíne: IMPRÓ – Kreatív töltőállomás (1066. Bp., Ó utca 4.)

 

A felvételi formája: kétfordulós improvizációs workshop.

1. forduló tervezett időpontja: 2014. szeptember 4.

2. forduló tervezett időpontja: 2014. szeptember 7.

 

A Momentán Társulat a fent jelölt időpontokon kívül más felvételi időpontot nem biztosít. A felvételi időpontjában nem megjelenő felvételiző automatikusan kizárja magát a felvételi eljárásból. A

felvételi technikai részleteiről a jelentkezők online értesítést kapnak.

 

Ha még lenne kérdésed, a junior@momentantarsulat.hu e-mailcímen felteheted.

 

 

süti beállítások módosítása