Megkezdődött a bérletvásár Komáromban

Augusztus 11-én megkezdődött a bérletek értékesítése a Komáromi Jókai Színházban. A 2014/2015-ös évadban nagyszínpadi bérletet váltó nézők mind az öt előadásban a színház saját produkcióját láthatják. Ezen kívül stúdió bérletben egy saját előadáson kívül három vendégelőadást láthatnak.

Az idei első bemutató Székely Csaba: Bányavirág című drámájának színpadi adaptációja. A trilógia első részét a nagyszínpadi és a stúdió bérletet váltók is egyaránt láthatják. Az előadás rendezője Keszég László m.v.. Ezt követi egy igazi magyar klasszikus Mikszáth Kálmán- Závada Pál: Különös házasság című színműve, melyet Valló Péter m.v. állít színpadra.


Harmadik bemutatóként Spiró György: Csirkefej című tragikomédiáját láthatják, melynek háttere az 1980-as évek egyre sivárabbá váló szocializmusa. Az előadást Forgács Péter m.v. viszi színre.

 

komaromi-jokai-szinhaz1

 

Tavasszal Mihail Bulgakov: Álszentek összeesküvése című drámáját tekintheti meg a közönség, melyet Martin Huba m.v. rendez majd. Végül az évad utolsó bérletes előadása Jean Poiret: Az őrült nők ketrece című musical, Méhes László rendezésében.


A kamaradarabok kedvelői is örülhetnek, mert idén is csemegékkel szolgál a színház. A Bányavirágon kívül érkezik az Orlai Produkciótól Martin Sherman: Rose című előadása, Vári Éva szereplésével (a Rózsavölgyi Szalon vendégelőadása), Pierre Sauvil: Napfény kettőnknek, Szervét Tibor és Sipos Vera közreműködésével, végül pedig Keith Huff: Jó zsaru-rossz zsaru c. darabot láthatják Stohl András és Szabó Győző előadásában.

 

A Komáromi Jókai Színház az elkövetkező színházi szezonban is gondolt a legkisebbekre. Műsoron lesz A három kismalac, valamint újra örülhetnek a nagy kedvencnek, a Süsü, a sárkánynak.


Ha bérletet váltanak, nyerhetnek is! Az Ezzel kapcsolatos információkat megtalálják a www.jokai.sk oldalon, a pénztárban, vagy a szervezési osztályon. Bérleteket a jegypénztárban válthatnak hétköznap 09.00 és 12.00, illetve 13.00 és 15.00 óra között. Telefonszám: 035/7908-112, e-mail:tiket@jokai.sk. További információkkal a szervezési osztályon, a 035/7908 113-as telefonszámon szolgálnak, e-mail: ozgyin.erika@jokai.sk.


Forrás: Komáromi Jókai Színház

 

süti beállítások módosítása