Újra lesz Advent Budapesten! - Még lehet pályázni a Szabad Tér Színháznál

A Szabad Tér Színház meghosszabbította Advent Budapesten című pályázatát, amelyre magyar kézművesek, vendéglátók jelentkezhetnek.

 

adventbpen

 

A Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. felhívást tesz közzé a 2014. november 28. és 2015. január 04. napja között a Budapest, V. kerület Városháza téren  megrendezésre kerülő „Advent Budapesten” Téli Fesztivál a Városháza Parkban című rendezvényen való részvételre.

A felhívás célja: Az Advent ünnepi hetekben az ünnepi körhöz illeszkedő kulturális programok mellett megjelenési lehetőséget kínálni a tájegységekhez kötődő magyar iparművészek, kézművesek, kézműves élelmiszert készítők és vendéglátók számára, akik sajátkészítésű színvonalas termékek árusításával, valamint minőségi gasztronómiai élmény nyújtásával hozzájárulnak a kulturális rendezvényekre kilátogatók kiszolgálásához.


A jelentkezés alapfeltétele, hogy a portéka és termék Magyarországon készüljön, minőségi kézműves áru legyen, illetve a vendéglátás a magyar tájegységi ünnepkörhöz köthető  gasztrokultúra bemutatását, és jellegzetes jegyeit tükrözze.

 

ADVENT BUDAPESTEN PÁLYÁZAT 

 

süti beállítások módosítása