Megújult nézőtérrel vár a Játékszín

Németh Kristóf igazgató örömmel jelentette be a Játékszín évadnyitó társulati ülésén, hogy a színház immár megújult nézőtérrel, nemzetközi jegyirodával és magas színvonalú, szórakoztató előadásokkal és programokkal várja a nézőket az új évadban.

 

A Játékszín beszámolója:


„Az elmúlt évad páratlan eredményei magasra tették a lécet, a Játékszín előadásait 80 000 fizető néző élvezte 98 %-os nézőtéri kihasználtság mellett, így büszkén jelenthetem be, hogy magánszínházunk néző és bevételi rekordot döntött” – kezdte évadnyitó beszédét Németh Kristóf.


A színházban a nyári szünet végére befejeződött a nézőtéri széksorok felújítása, ezáltal még komfortosabb, kényelmesebb körülmények várják majd a nézőket, illetve átalakult a körút felőli portál, ahol a jövőben nemzetközi jegypénztár működik majd.


A 2014/15-ös évadban is repertoáron szerepel az És már senki sem (Tíz kicsi néger), a Nyolc nő, a Bányavirág, a Hatan pizsamában, A hölgy fecseg és nyomoz, az Acélmagnóliák, a Jutalomjáték, a Beugró, a Süsü, a sárkány kalandjai és a …Tied a világ! c. zenés társasjáték, amivel az Illés Zenekar megalakulásának 50. évfordulóját ünnepeljük, valamint öt új bemutató várható.

 

 

Edward Taylor vígjátéka, a Legyen a feleségem! Nagy Sándor, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Gálvölgyi János és Tóth Enikő szereplésével, Kapitány Iván rendezésében október 11-től látható a Játékszínben.

A színház szintén októberben tűzi műsorra Székely Csaba Szeretik a banánt, elvtársak? c. monodrámáját, melyet Sebestyén Aba ad elő és Sorin Militaru rendez.

Szirtes Tamás ismét rendez a Játékszínben, ezúttal Ken Ludwig Primadonnák c. bohózatát Nagy Sándor, Szente Vajk, Martinovics Dorina, Lévay Viktória, Csonka András, Gálvölgyi János, Németh Kristóf és Zsurzs Kati szereplésével. Az előadást december 13-án mutatják be.

A gyerekek december 20-tól Süsü mellett Gombóc Artúrral és barátaival is találkozhatnak a Játékszínben, Csukás István és Szitha Miklós mesejátékát, a Gombóc Artúrt Zsurzs Kati rendezi. A zenét a Talamba Ütőegyüttes szolgáltatja.

Az évad utolsó premierjét, Noel Coward komédiáját, a Vidám kísértetet Vári Éva, Gálvölgyi János, Liptai Claudia, Hernádi Judit, Dózsa Zoltán és Szőlőskei Tímea szereplésével, Böhm György rendezésében láthatja a közönség április 11-től.

 

Az évadnyitó ülésén a Játékszín társulata felejthetetlen pillanatok felidézésével és egyperces néma csenddel emlékezett meg a színház egykori kiváló művészéről, a nemrégiben elhunyt Bajor Imréről.

 

Képek az évadnyitóról:

 

image 00030

1.

 

image 00039

2.

 

image 00070

3.

 

image 00115

4.

 

image 00125

5.

 

www.jatekszin.hu
www.facebook.com/jatekszin

Jegypénztár:
1066 Budapest, Teréz krt. 48.
telefon: +36 (1) 312-0430
nyitvatartás: H - V, 13.00 - 18.00, előadásnapokon 19.00 óráig

Szervezés:
1066 Budapest, Jókai u. 21.
telefon: +36 (1) 302-5709, +36 (1) 269-1540
e-mail: szervezes@jatekszin.hu

nyitvatartás: H - P, 10.00 - 18.00

Forrás, fotók: Játékszín

 

süti beállítások módosítása