Keveházi Gábor is csatlakozott az ExperiDance-hez

Két művésszel is bővült a táncszínházi társulat.

 kevehazi 1

 

Keveházi Gábor Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas táncművész az ExperiDance Production új balettmestere a 2014/2015-ös évadtól, míg Kopeczny Kata Harangozó Gyula-díjas balettművész, a Szegedi Kortárs Balett egykori tagja lett a tánckar vezetője.

 

"Román Sándor táncszínháza így a legmagasabb szintű klasszikus balettet is beemeli az alapvetően néptánc- és kortárs táncelemekből építkező, egyedi ExperiDance stílusba" - közölte a társulat.

 

kopeczny

 

Ezzel párhuzamosan a tánckar 30 főről 60 főre bővült, hogy eleget tegyen az ExperiDance egyre szaporodó külföldi felkéréseinek. Az őszi évad Magyarországon is elkezdődik a társulat állandó játszóhelyén, a RaM Colosseumban. Újra láthatók lesznek az ExperiDance legsikeresebb egész estés előadásai, és egy teljesen friss, nemzetközi színvonalú produkció is készül Vége címmel.

 

"Küldetésünk továbbra is az, hogy – gyökereinket nem feledve - minden kontinensen meghódítsuk a nézőket. Az elmúlt 14 év számokban így néz ki:  siker 12 országban, 1500 teltházas előadás, 1.800.000 néző, 60 táncművész,  40 fős backstage, 14 egész estés show, az első produkciónk túl az 500. előadáson" - tette közzé az ExperiDance.

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása