Indul a FESZT-FEST a MU Színházban!

A Magyar Szín-Játékos Szövetség az idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Fesztivál Győztesek Fesztiválját.

 

A Magyar Szín-Játékos Szövetség ajánlója:

 

E különleges válogatás valamennyi produkciója már bizonyította kiválóságát az amatőr színjátszás legfontosabb hazai és határon túli fórumain. Közülük számos méltán aspirálhat arra, hogy a hazai és nemzetközi független szcéna élmezőnyében is szerepeljen.

 

cabaret

Egy&Más Vándorszínház (Lendva, Szlovénia): Cabaret

 

A fesztivál a szokásosnál több időt, teret biztosít arra, hogy az előadások közötti szünetekben szakmai beszélgetésekre kerülhessen sor, és nem csak formális keretek között. A szervezők minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a csapatok láthassák egymás előadásait.


A FESZT-FEST-eken eddig mintegy 90 társulat mutatkozott be. Az idei 10 előadásra a visszajelzések szerint mintegy 240 szereplő érkezik szerte a Kárpát-medencéből. A FESZT-FEST kihagyhatatlan lehetőség mindazoknak, akik szeretik a magyar színházi világ látóterébe ritkán bekerülő amatőr színházasokat, és akik Budapesten szeretnék együtt látni az év legjobbjait.


Itt kerül sor az MSz-JSz által alapított, az évad legjobb amatőrszínházi előadását elismerő Paál István Diploma nyertesének kihirdetésére is.

A fesztivál részletes programja itt található.

 

 

süti beállítások módosítása