Elindult az évad a Játékszínben

Szeptember 11-én a …Tied a világ!-ot láthatták elsőként az évadban a nézők. Gőzerővel folynak az október 11-én bemutatásra kerülő Legyen a feleségem! próbái, és több beugró próba is zajlik ezzel egy időben, Horváth Lili művésznő ugyanis anyai örömök elé néz. Szerepeit Zsurzs Kati és Dobó Kata veszik át.

 

A Játékszín ajánlója:


A a Békéscsabai Jókai Színház, a Zikkurat Ügynökség és a Játékszín közös produkciója., a …Tied a világ! c. zenés társasjáték - melyben 20 Illés-sláger hangzik el tehetséges fiatal művészek előadásában - az Illés zenekar fennállásának 50. évfordulójára íródott. A június 19-i bemutató után csupán néhány előadást tervezett kitűzni a színház, azonban a páratlan siker és az óriási érdeklődés miatt a Játékszín vezetése úgy döntött, hogy továbbra is műsoron tartja a legújabb közönségkedvencet. Egy fergeteges „házibulival” indult tehát a 2014/15-ös évad.

 

 

Október 11-én kerül bemutatásra az évad első premierje, a Legyen a feleségem! Nagy Sándor, Oroszlán Szonja, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Gálvölgyi János és Tóth Enikő szereplésével. Kapitány Iván első alkalommal rendez a Játékszínben, rajta kívül Kovács Patrícia és Balsai Mónika csatlakozott új vendégművészként a Játékszín csapatához. Remek hangulatban telnek a próbák, Edward Taylor vígjátéka felhőtlen szórakozást ígér a nézőknek.

 

piknik jatekszin

A Játékszín a Pozsonyi Pikniken (fotó: Penziás Nikolett)

 

Két beugrással indul az év, ugyanis Horváth Lili művésznő, aki a Nyolc nőben Pierette-et, az És már senki sem...-ben pedig a vénkisasszonyt, Emily Brent-et alakítja, várandós.


„A Játékszín 2012-es újraindulása óta Lili oszlopos tagja a társulatunknak, kezdetektől fogva és a jövőben is számítunk rá, amint készen áll visszatérni a színpadra. Addig is Lili szerepét az És már senki sem...-ben Zsurzs Kati, a Nyolc nőben pedig Dobó Kata veszi át egy rövid időre„ - számolt be Németh Kristóf igazgató.


„Izgulok, de a többiek nyilván mindenben segítenek majd. Jól ismerjük egymást, Oroszlán Szonja az egyik legjobb barátnőm, az ő révén sokat hallottam már a próbafolyamat alatt is a darabról” - árulta el Dobó Kata.

 

horvath-lili

Horváth Lili (fotó: kiskegyed.hu)


Az évad elején több rendezvényen is képviselteti magát a Játékszín. Szeptember 6-án részt vett a Pozsonyi Pikniken, ahol ebben az évben 25 000 látogató fordult meg. A színház két műsorszámmal is készült, a délelőtt folyamán a Csajok a Játékszínből: Lévay Viktória, Szőlőskei Tímea, Kovács Patrícia és Oroszlán Szonja örökzöld slágereket adtak elő, majd este a …Tied a világ! szereplői, Nagy Sándor, Feke Pál, Serbán Attila, Gulyás Attila és Gubik Petra előadásában hallhatta több ezer néző az Illés hallhatatlan slágereit.


Szeptember 20-án a Játékszín először csatlakozik a Színházak Éjszakája rendezvényhez, és változatos programokkal várja 15.00 és 1.30 között az érdeklődőket. A részletes program itt található.

 

További képek a Pozsonyi Piknikről:

(Fotók: Penziás Nikolett)

 

piknik 1 7

 

 

piknik 1 38

 

 

piknik 1 42

 

 

piknik 2 36

 

 

piknik 3 45

 

 

piknik 5 34

 

  

www.jatekszin.hu
www.facebook.com/jatekszin

 

Jegypénztár:
1066 Budapest, Teréz krt. 48.
telefon: +36 (1) 312-0430
nyitvatartás: H - V, 13.00 - 18.00, előadásnapokon 19.00 óráig

 

Szervezés:
1066 Budapest, Jókai u. 21.
telefon: +36 (1) 302-5709, +36 (1) 269-1540
e-mail: szervezes@jatekszin.hu

nyitvatartás: H - P, 10.00 - 18.00

 

 

süti beállítások módosítása