Csökkentett programmal vesz részt a Bárka a Színházak Éjszakáján

A Bárka Színház nehéz helyzete miatt úgy látszott, hogy nem tud részt venni a Színházak Éjszakáján. Ám a teátrum vezetése úgy döntött, hogy csökkentett programmal, de mindenképp részt vesz a színházi ünnepen.

 

barka

 

 

A Bárka Színház közleménye:

 

Kedves Színházbarátok!

 

A Bárka Színház nehéz helyzete miatt úgy látszott, hogy nem tud részt venni a Színházak éjszakája programban. Azonban ez egy olyan presztízsű programsorozat, amely mind a színházak mind a közönségük számára fontos esemény.

 

Így a nehézségek ellenére, de mégis úgy döntöttünk, hogy csökkentett programmal, de mindenképp részt veszünk ezen a nagyszerű színházi ünnepen.

 

A korábban meghirdetett programok közül a Bandiferkó kedvencei és a Te Odüsszeusz sztorid című programok kerülnek megtartásra, ezek előzetes regisztrációja már betelt, a további szabad helyek érkezés függvényében foglalhatók el.

 

Azonban bekerült egy új program is, az Odüsszeusz szemeteslapáton című Európában egyedülálló, remek humorú tárgyszínházi előadás, amire 2014. szeptember 17. 10:00-tól lehet regisztrálni a Színházak éjszakája webes felületén.

 

Megértésüket köszönjük!

 

 

A Bárka Színház módosított programja itt található.

 

 

süti beállítások módosítása