Szinetár Dóra újra szerepet vállal az Operettszínházban

Két és fél év után újra a Nagymező utcai teátrumban lép színpadra Szinetár Dóra.

Kerényi Miklós Gábor, a Budapesti Operettszínház direktora az Én és a kisöcsém című darab egyik szerepére hívta a színésznőt.

 

"A hír igaz, a direktor úr az Én és a kisöcsém című darab egyik címszerepére hívta vissza Dórát, mert úgy érezte, hogy ez egy neki való szerep" - erősítette meg Lencsó Rita, a teátrum sajtófőnöke. A hírek szerint Szinetár Dóra és Dolhai Attila ketten lesznek főszereplői a darabnak, pont úgy, mint annak idején a Rómeó és Júliának.

 

szinetardora

Szinetár Dóra, fotó: Nők Lapja


"Biztosan mindent kihozunk ebből a lehetőségből! Most még két másik csodálatos partnernőmre, Miklósa Erikára és Fischl Mónikára koncentrálok a Bajadér-bemutatónkig, de utána alig várom a közös munkát Dórival, Serényi Miklós Gábornak határozott tervei vannak a színésznővel" - fogalmazott Dolhai Attila.


"Az elválásunk óta semmi sem változott, mindig szerettem Dórit, és ez a szerep kiabál utána. A viharos elválásról pedig annyit: egy színházban minden viharosnak tűnik!" - közölte a Borssal a direktor. 

 

"Olyan ajánlatot kaptam, amire igent kell mondani. Huszonhárom éve álltam először az Operett színpadán. Ez egy klasszikus nadrágos szerep lesz, nagyzenekarral, nekem való feladat. El kellett múlnia ennek a két évnek ahhoz, hogy tiszta fejjel lehessen gondolkodni a munkáról" - nyilatkozta Szinetár Dóra.

süti beállítások módosítása