Átadták a Tompa Miklós Társulat díjait

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata William Shakespeare Szeget szeggel című színművének premierjével nyitotta a 2014/2015-ös évadot.

A bemutató előadás alkalmat kínált a színház vezetőségének, hogy az ünneplő közönség jelenlétében köszöntsék a Tompa Miklós Társulat új tagjait: Kiss Bora, Simon Boglárka, Csíki Szabolcs és Varga Balázs színészeket, illetve átadják a 2013/2014-es évadra szóló hagyományos díjakat.

 

VASTAPS-DIJ-2014 LorinczAgnes

Fotó: Rab Zoltán


Gáspárik Attila vezérigazgató virágcsokrok és pezsgők kíséretében nyújtotta át a VASTAPS-díjat jelentő oklevelet az évad során „legtöbbször színpadra lépő”, azaz legtöbb előadásban és próbán résztvevő Lőrincz Ágnes (380) és Galló Ernő (597) színművészeknek.


Az elmúlt évad során nyugállományba vonult Demeter Márta súgónő HŰSÉGDÍJban részesült.


A Tompa Miklós Társulat munkáját évek óta segítő önkéntes fiatalok saját szavazataik alapján választották ki a két LEGNÉPSZERŰBB MŰVÉSZT. Az ifjak elismerését Berekméri Katalin és Bányai Kelemen Barna érdemelte ki.


Minden kitüntetett művészt láthat a nagyérdemű közönség a Tompa Miklós Társulat további előadásaiban, melyekre jegyek és bérletek válthatók a Kultúrpalotai jegyirodában, a színházi jegypénztárban, illetve a www.biletmaster.ro honlapon.

 

 

süti beállítások módosítása