Ruttkay Laura Hamupipőke lesz

A Magyar Színház színpadán szeptember 27-től újra látható Stephen Sondheim Vadregény - Into the woods című  mesemusicalje. Szűcs Kingát Ruttkay Laura helyettesíti Hamupipőke szerepében.

„Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem a Vadregény című előadásba!’- mondta Ruttkay Laura. „Amikor a tavalyi évadban bemutatták a darabot, rendkívül irigyeltem a csapatot. A koncentrált munka és a zseniális csapatösszetartás, ami kellett az előadás megszületéshez, irigylésre méltó. Emellett pedig a szerepre való felkészülés egy igazi zenei kurzus volt számomra, s ha egy színész egy ilyen zenei mesterműben szerepelhet, talán nem is kívánhat többet” – fejtette ki a Jászai-díjas színésznő.

 

ruttkaylaura

 

"10-12 éves korunkra általában betéve tudjuk a Grimm-meséket. Tán már kicsit unjuk is őket. Ha viszont a vállalkozó kedvű kíváncsiak mégis bemerészkednek velünk az erdőbe, akkor garantáltan új megvilágításban találkoznak majd a jól ismert mesehősökkel. A páratlan szórakozás mellett Stephen Sondheim a történetek mélyére ás, s az is kiderül, mi történt hőseinkkel, miután 'boldogan éltek, míg meg nem haltak'..." - áll az előadás ajánlójában.

 

 

süti beállítások módosítása