Rajz- és irodalmi pályázatot hirdet a kecskeméti színház

A „Cirkuszkocsival a sarkvidéken" című előadás kapcsán rajz- és irodalmi pályázatot hirdet "Veszélyben a Föld!" címmel a kecskeméti színház.

A kecskeméti színház felhívása:
 
Láttad már a Cirkuszkocsival a Sarkvidéken át című előadásunkat? Igazi világszám, ugye!? Elképzelted, milyen lehet beszélő állatokkal átkelni az olvadó jégtáblák között? Ragadj tollat, ceruzát vagy ecsetet, és írd meg, rajzold le, mit tennél, hogy a globális felmelegedés negatív következményeitől megóvd környezetedet!

 

Sajnos a globális felmelegedés nem a fantázia szüleménye, hanem egész bolygónkat fenyegető veszély. A gazdagon termő földek elsivatagosodhatnak, a tengerparti városokat hatalmas áradások pusztíthatják el. Te hogyan óvnád meg településedet, kedvenc helyeidet vagy állataidat, ha a felmelegedés miatt veszélybe kerülnének? Színházunk pályázatain mindenkivel megoszthatod világmegmentő gondolataidat!
 

A „CIRKUSZKOCSIVAL A SARKVIDÉKEN” című színielőadás kapcsán a kecskeméti Katona József Színház rajz- és irodalmi pályázatot hirdet "Veszélyben a Föld!" címmel a következő feltételekkel.

 

cirkusz


Rajzpályázat


A pályázat meghirdetése: 2014. október 14.
A rajzok beadási határideje: 2015. március 1.
A rajzok beküldésének/leadásának címe: Katona József Színház, Kecskemét, Katona József tér 5. 


A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:
I. korcsoport 6-9 évesek
II. korcsoport 10-12 évesek


A kiskorú pályázó csak azt követően vehet részt a versenyben, ha rendelkezik a törvényes képviselő előzetes hozzájárulásával. A győztes pályaműveket a Katona József Színház által összehívott zsűri választja ki. A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A díjátadó ünnepség időpontját, illetve a zsűri döntése után a rajzverseny eredményét a kecskeméti Katona József Színház honlapján, a www.kecskemetikatona.hu címen tesszük közzé, a nyerteseket pedig levélben is értesítjük. Kérjük, hogy a pályázók az alkotás hátoldalán tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola nevét, és az osztályt, amelybe jár.

 

A pályamű benyújtásával a pályázó elfogadja az alábbiakat:


• Hozzájárul ahhoz, és engedélyezi a kecskeméti Katona József Színház részére, hogy ingyenesen bármely célból felhasználja, lemásolja, módosítsa, terjessze, nyilvánosságra hozza a Rajzversenyre beküldött pályázatát, így különösen, de nem kizárólagosan annak sajtó vagy média kommunikációban történő felhasználását.
• Ha a Pályázó valamely kategória győztese, hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház felhasználja a nevét és képét a Rajzverseny lebonyolítása és promóciója érdekében, továbbá interjúk és promóciós események során.
• A Rajzversenyben való részvétellel a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház, mint adatkezelő a Rajzverseny lebonyolítása céljából kezelje a személyes


Irodalmi verseny
A pályázat kiírásának időpontja: 2014. október 14. 
A fogalmazások beadási határideje: 2015. március 1.
A fogalmazások beküldésének címe: info@kecskemetikatona.hu


Hogyan óvnád meg városodat, kedvenc helyeidet vagy állataidat a jövőben, ha a globális felmelegedés túlzott méreteket öltene? Írd meg nekünk fogalmazásodat! 


A versenyen két korcsoportban értékeljük az alkotásokat:
I. korcsoport 10-12 évesek 
II. korcsoport 13-15 évesek


A kiskorú pályázó csak azt követően vehet részt a versenyben, ha rendelkezik a törvényes képviselő előzetes hozzájárulásával.
A győztes pályaműveket a Katona József Színház által összehívott zsűri választja ki. A díjak átadására ünnepélyes keretek között kerül sor. A díjátadó ünnepség időpontját, illetve a zsűri döntése után a verseny eredményét a kecskeméti Katona József Színház honlapján, a www.kecskemetikatona.hu címen tesszük közzé, a nyerteseket pedig levélben is értesítjük.


FONTOS! 
Kérjük, hogy a pályázók az üzenetben tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, az iskola nevét, és az osztályt, amelybe jár. 


A pályamű benyújtásával a pályázó elfogadja az alábbiakat:
• Hozzájárul ahhoz, és engedélyezi a kecskeméti Katona József Színház részére, hogy ingyenesen bármely célból felhasználja, lemásolja, módosítsa, terjessze, nyilvánosságra hozza a versenyre beküldött pályázatát, így különösen, de nem kizárólagosan annak sajtó vagy média kommunikációban történő felhasználását.
• Ha a Pályázó valamely kategória győztese, hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház felhasználja a nevét és képét a verseny lebonyolítása és promóciója érdekében, továbbá interjúk és promóciós események során. 
• A versenyben való részvétellel a Pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a kecskeméti Katona József Színház, mint adatkezelő a verseny lebonyolítása céljából kezelje a személyes adatait. 

 

 

 

süti beállítások módosítása