Újra indul a Willany Leó!

Október 22-én este 10 órakor új helyszínen, a Király Passage bevásárlóközpont első emeletén, a megújult Spicc Stúdióban ismét jelentkezik Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza, zene és tánc közös pillanatjátékának estje, a Willany Leó.


A Willany Leó Improvizációs Táncszínház 2008 júniusában jött létre a Tűzraktérben, majd ugyanez év novemberétől az Erzsébet téri Gödör Klub Spicc Stúdiójában lelt állandó otthonra egészen a hely 2012-es megszűnéséig.

 

willany7

Fotó: Dömölky Dániel

 

Hat évvel a megalakulás után a táncosok visszatérnek a gyökerekhez: mostantól szerda esténként az új helyre költözött, megújult Spicc Stúdió lesz állandó játszóhelye az előadásoknak.

 

Az alapító Grecsó Zoltán táncos-koreográfus koncepciója ma is változatlan: átfogó élményt nyújtani a közönségnek a kortárstánc sokszínűségéről lelkes pályakezdők és tapasztalt profi kortárstáncosok közreműködésével.


Az improvizációra épülő estek a műfaj sajátságaiból eredően egyszeriek és megismételhetetlenek és mindig változóak: a csapat kreatív energiáinak, a nézők befogadóképességének, koncentrációjának a függvényében születik meg és transzformálódik estéről estére.

 

 

süti beállítások módosítása