Újra nyílt próbákat tart a Maladype!

Az idén 100. előadását ünneplő Übü király rendhagyó próbafolyamatához hasonlóan, a Maladype ismét nyílt próbákat hirdet azok számára, akik érdeklődnek egy műhelymunka intim részletei iránt.

maladype nyilt1

 

A közel két hónapos próbaidőszak alatt a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy a színészek és a rendező közös alkotómunkáját, az olvasópróbától a bemutatóig, alkalmanként vagy rendszeresen, személyesen követhessék nyomon.

A résztvevők ezúttal a Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című művéből készülő előadás létrehozásában vehetnek részt, melynek tervezett bemutatója december 14., helyszíne a Maladype Bázis.

 

Az egyetlen történetet feldolgozó queneau-i mű 99 variációját Balázs Zoltán rendezése „kockákra vágva”, különböző filmrendezők stílusában valósítja meg az előadásban játszó négy színész – Lendváczky Zoltán, Orosz Ákos, Szilágyi Ágota és Tankó Erika – közreműködésével.

A 18:00 órától 22:00 óráig tartó alkalmak során a nézők megismerhetik és kipróbálhatják a Maladypére jellemző sajátos színházi megoldásokat és gyakorlatokat, a társulat műhelymunkájába aktív résztvevőként is bekapcsolódhatnak.

Várják mindazok jelentkezését, akik a decemberig tartó próbaidőszakot szívesen töltenék a Maladype csapatával!

 

maladype nyilt2

Első alkalom: október 21., kedd, 18:00 óra
További időpontok: http://www.maladype.hu/hu/calendar

A nyílt próbákra a maladype@maladype.hu e-mail címen lehet jelentkezni. A részvétel ingyenes.

Mindenkit szeretettel várnak!

 

 

 

süti beállítások módosítása