Amazonok - Színházi koncert a Bakelitben

Három díva összefogott, s hogy mi sül ki ebből? Azt október 28-29-én tudhatjuk meg. Takáts Eszter, Karafiáth Orsolya és Góbi Rita színházi koncertre készül az Első Pesti Gyárszínházban.

 

Takáts Eszter régi álmáról, a színházi koncertről így mesélt a Bakelitnek:

 

"Régi álmom valósul meg ezzel, hogy ezt a két karakteres nőt összehozhatom egymással rajtam keresztül. Az előadásban a női lét biztonságát, és bizonytalanságát kívánom megjeleníteni, hogyan működünk mi, mért sérülünk, ha őszinték vagyunk a férfiakkal, mi az a kommunikációs eszköz, pl szótár, amire szükségünk van feléjük, de akkor meg mért érezzük magunkat hanyagolva, ha megteszünk mindent az egyetértésért, és mért a legnehezebb a kreatív-gondolkozó nőknek megtalálni életük párját, családot alapítani, vagy a boldogságot.

 

amazonok

 

Ha valaki, akkor Góbi Rita nagyon tudja fokozni a feszültséget, és oldani azt, ő is azok közé tartozik, akik magukkal tudják ragadni szuggesztíven az embereket, és lekötni a figyelmüket, igazi hipnotizőr, de angyalian az. Karafiáth Orsolya karcos, komoly témákat felvető, provokatív amazon-személyiség, akiben szintén van tartás, és tökéletesen tudja szinkronizálni a világot, és közvetíteni annak bennünk dolgozó neurózisait, mentális létünk élharcosa. Mindkettőjükkel dolgoztam már külön, s most végre együtt is.

 

Egyszerre tudok bájos-mély-és bohóc lenni, dalaimmal sok érzelmi drámát vészeltem már túl. A visszajelzések alapján mások is ezt tették. Legyen ez az este a nőké, és legyen a férfiaké, akiknek ha minden jól sikerül - ezúttal nem kell szótár.

 

A zenekar férfi tagjai, akik szintén hárman vannak, ellenpontozzák, és oldják majd fel a mi hármasunkat, és végig támogatnak minket az önkifejezés, és kibontakozás útján."

 

Takáts Eszter - Karafiáth Orsolya - Góbi Rita:

Amazonok

színházi koncert

 

2014. október 28., 29. - 20 óra

Bakelit Multi Art Center

1095 Soroksári út 164.

 

 

süti beállítások módosítása