Prágában vendégszerepelnek Vinnai Andrásék

Vinnai András darabja november 4-én a prágai közönség előtt is bemutatkozik: a Divadlo Na Prádle színpadán lesz látható az előadás.

Az ajánlóból:

 

Míg számos mű kifejezetten a női lélek őskáoszra emlékeztető misztériumát boncolgatja, addig a méltatlanul háttérbe szorult hímek belső világával viszonylag kevesen foglalkoznak. Persze, ha a népszerű sztereotípiákat vesszük alapul. Vinnai András tanulságos, kellő komolysággal komponált, mélypszichológiai munkájából kiderül, hogy a férfiak sok mindent szeretnek, sok mindenre vágynak, de természetesen leginkább egy nőre.

 

 

Vinnai András az előadásról:

 

"A férfiak szeretik a kellemes zenét. A férfiak szeretik a fennkölt gondolatokat. A férfiak szeretik a tartalmas kalandokat. A férfiak szeretik a laktató ételeket. A férfiak szeretik az akciódús mozifilmeket. A férfiak szeretik a pucér asszonyokat. A férfiak szeretik a gyors, kemény szexet. A férfiak szeretik az igényes pornófilmeket. A férfiak szeretik az igénytelen pornófilmeket és szeretik a kellemes zenét.”

 

ferfiak szexualis m

 A férfiak szexuális világa (fotó: Szilvágyi Zalán)

Janklovics Péter a darabról:

 

"Annyi tévhit és sztereotípia kering a férfiak szexualitásával kapcsolatban, hogy eldöntöttük: létrehozunk egy előadást erről a témáról. Amiben azonban kiderül, hogy ezek a tévhitek és sztereotípiák bizony igazak. Szűk kétórányi móka, kacagás, csodálatos dallamokkal (na jó, nem) tűzdelve, lehetőleg 18 éven felülieknek.”

 

A férfiak szexuális világa

 

Férfi: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András

Nő: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András

Zene: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András

mozgás: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András

Látvány: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai András

Rendező: Bánki Gergely, Janklovics Péter, Vinnai AndráS

 

Forrás: Füge Produkció

 

 

 

süti beállítások módosítása