„Egy musical, amire nem számítottál” – Broadway felett az ég a Centrálban

Újabb zenés darab premierjére készül a Centrál Színház. A Broadway felett az ég című musical nem átlagos zenés darab: az alkotók szerint egyenesen „Magyarország legszarabb musicalje”.

broadway-felett-az-eg plakát vag

 

A darabról

 

Krimi,  bizarr humor, a zenés színházi műfajok váratlan keveredése, 6 színész 21 szerepben, és a dalok hallatán némi déjà vu érzés – ezt ígéri a nézőknek a Darvas Ferenc, Baráthy György, Kiss Márton alkotó-trió által létrehozott musical, amelyből a közönség és a sajtó is ízelítőt kapott az október végén tartott nyílt próbán. Az alkotók szerint igen pozitív volt a darab fogadtatása annak ellenére, hogy bizonyos „poénokat” természetesen nem lőttek le a nyilvános próbán.

 

A Broadway felett az ég bemutatója november 7-én lesz a Centrál Színházban Botos Éva, Cserna Antal, Szilágyi Csenge, Rada Bálint, Borbás Gabi és Papp János közreműködésében.

 

A rendhagyó musicalről Botos Éva és Papp János mesélt az egyik kereskedelmi televízió reggeli magazinjában.

 

 

A Centrál ajánlója:

 

Egy budapesti színház körül sorra halnak a színikritikusok, fura mód csak olyanok, akik a közelmúltban rosszat mertek írni a társulat tagjairól. A primadonna, a bonviván, a szubrett és a táncos-komikus: bármelyikükről könnyen kiderülhet, hogy sorozatgyilkos. Szerelem, szenvedély, projektor, lézer, szárazjég.

 

Egy musical, amire nem számítottál! A Broadway felett az ég ősbemutató, vérbeli musical, ami gyilkos humorral mesél rólunk megidézve a zenés színház legismertebb remekműveit.


broadway felett2

 

 

BROADWAY FELETT AZ ÉG
musical két részben

Kiss Márton és Baráthy György története alapján a szövegkönyvet írta: Kiss Márton
Dalszöveg: Baráthy György
Zeneszerző: Darvas Ferenc


Szereplők:
Borbás Gabi
Botos Éva
Cserna Antal
Papp János
Rada Bálilnt
Szilágyi Csenge

 


zongorán közreműködik: Csák Péter / Darvas Ferenc
látvány: Polgár Péter
koreográfus: Simányi Zsuzsanna
a rendező munkatársa: Kántor Nóra
szcenikus: Barkovics Zoltán
rendező: Kiss Márton

 

Forrás: Centrál Színház/

Fotó: Jókúti György

 

süti beállítások módosítása