Szellemlámpa party a miskolci színházban

Az Európai színházak éjszakájához kapcsolódva ismét Szellemlámpa party-t tart a Miskolci Nemzeti Színház.

A múlt évben tartott Elemlámpa party szervezésekor 200 érdeklődőre számítottak, de már a regisztráció során kiderült, hogy közel 500 miskolci is kíváncsi a programra, az elemlámpával megvilágított színházra, a színészek által előkészített produkciókra, és arra az élményre, amit egy szó szerint éjszakai (este 10-től éjfélig tartó), a kulisszák mögötti vidám bolyongás tartogat.

 

elem


Az idén Szellemlámpa party-t rendeznek. "Elképzelésünk lényege az volt, hogy ne csak nevében legyen éjszakai ez a különleges találkozás. Minden más színben tűnik fel, ha a sötétben egyszer csak bekerül az elemlámpa fénykörébe - a Nagyszínház kariatidái éppúgy, mint fényérzékeny színészeink, akik erre játszani kezdenek. Most, Shakespeare- évadunkhoz igazodva nagy hangsúlyt kapnak a szellemek, de nem csak Hamlet atyjáé. A liftben rögtön hárommal is lehet majd találkozni" - mondta el az idén november 15-én, szombaton megrendezendő program beharangozó sajtótájékoztatóján Kiss Csaba, a színház igazgatója.

 

A Szellemlámpás estre idén is regisztrálni kell (név, cím, születési dátum, telefonszám megadásával a juhasz@mnsz.eu címen, november 13-án éjfélig).

 

A regisztrálók a színház szerveződő Baráti körének első tagjai lesznek, és ellsőként értesülnek majd híreikről.

süti beállítások módosítása