Fellépési lehetőséget kínál az Advent Budapesten

Felhívás művészeti iskolák és zeneiskolák hallgatói, valamint amatőr hagyományőrző és művészeti csoportok számára. A jelentkezéseket 2014. november 24-ig fogadják.

advent

 

A Szabad Tér Színház felhívása: 

 

Második alkalommal rendezzük meg az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt a Deák tér melletti Városháza parkban. A főváros legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvénye 2014. november 28-tól december 31-ig várja a látogatókat.

A fővárosi önkormányzat megbízásából a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. által szervezett téli fesztivál ebben az évben is számos meglepetéssel és újdonsággal készül, hogy még ünnepélyesebbé és tartalmasabbá tegye a karácsonyvárás időszakát. A tér központi részén idén meseszalonként berendezett Üvegházban ingyenesen látogatható kulturális programokat szervezünk, ahol fellépési lehetőséget biztosítunk a jelentkezőknek.

 

A fellépés helyszíne: az Üvegház, amely egy színházi alaptechnikával felszerelt, fűtött, emelt színpaddal nem rendelkező, kb. 100 fő befogadására alkalmas, kizárólag a fesztivál idejére kialakított játszóhely.

 

Időszaka2014. december 1. és december 23. között, hétfőtől csütörtökig, a kora esti órákban.

 

Ezúttal kisebb létszámú csoportokat tudunk fogadni, max. 10-15 főig. Hang- és fénytechnikát biztosítunk, öltöző kialakítására nincs lehetőség, hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják.

 

JELENTKEZÉS

- minimum 20, maximum 50 perces műsorral
- téma: a karácsonyi ünnepkör
- cím, rövid leírás, színlap / fellépők neve, létszáma, technikai igény, 1 db fotó beküldésével
- az alábbi címen: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), 06-1/3755-922/112
- határidő: 2014. november 24.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

 

A fellépőknek díjazást és útiköltség-térítést nem áll módunkban fizetni, a fellépésért bérleti díjat nem kérünk.

 

süti beállítások módosítása