Libikóka Pataki Ágival és Márton Andrással a Radnótiban

December 1-jén este 7-kor a Radnóti Színházban Krizsó Szilvia ismét Libikókázik vendégeivel.

libiKoka

 

 

Krizsó Szilvia így ír vendégeiről:

 

„Pataki Ágin nem fog a kor. Ugyanolyan a tekintete, a kisugárzása, mint amikor jó pár éve, sőt, évtizede ránk mosolygott a Fabulonos óriásplakátról. Pedig azóta nagyon sok mindent át- és megélt, de az biztos, bármihez fogott, sikerrel járt. Mi a titka? Jók a megérzései? Vagy szerencséje volt? Vagy mindkettő? Vagy valami más van a háttérben? Még nem tudom, de biztos megkérdezem. Már alig várom, hogy egy színpadon üljek vele, hiszen  elképesztően szuggesztív személyiség.  Örökké nyugalmat áraszt, mégis vibrál, szemében és szája sarkában mindig ott az elmaradhatatlan mosoly.

 

szilvia krizso

 

S ha már Pataki Ági lesz a vendégem, úgy érzem duplán kell készülnöm. Nem csak a kérdésekkel, de nőként is „rágyúrok” a találkozásra. Eleve is rengeteget edzem, de Ági annyira sportos és annyira jól néz ki, hogy össze kell szednem magam. Nem tudom, mit csinál magával, de megtudom! Én minden esetre addig is futok, ellipszis trénerezek. Mert mégis csak egy Fabulon-arc ül majd velem szemben.

 

Márton Andrásnak nem szokatlan a színpadi szereplés, hiszen színész, rendező, szinkronhang (igen, igen, ő a legkisebb Ugrifüles). De volt ő Finnországban asztalos, Amerikában tanár és  vállalatvezető, sőt diplomata, a Magyar Főkonzulátus megalapítója. Fáradhatatlanul járja az országot, hogy hihetetlen élményeit és tapasztalatait minél többekkel tudja megosztani. Aki hallotta már mesélni, tudja, hogy magával ragadó a humora és a bölcsessége.”

 

süti beállítások módosítása