Csoportterápia – Kecskeméten is bemutatják a "mjuzikelkámedit"

Új magyar musical próbái kezdődtek a kecskeméti színházban. A Csoportterápia a Madách Színház 2010. évi pályázatának díjnyertes alkotása, amely Cseke Péter rendezésében január 9-től lesz látható a Kamaraszínházban.

Cseke Péter rendez:

 

Alig négy nappal az évad nagyoperettjének bemutatója után újabb zenés produkció próbái kezdődtek meg a kecskeméti teátrumban. A szellemes darabot három fiatal alkotó - Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila – jegyzi, akik a zenés színházi hatásmechanizmusokat kitanulva megírták az utóbbi évek legnagyobb közönségsikerét. 

 

A „mjuzikelkámedi" Cseke Péter rendezésében, Csombor Teréz, Mikó István, Dobó Enikő, Hajdú Melinda, Aradi Imre, Kiss Zoltán tolmácsolásában, ismerős karakterekkel és élethelyzetekkel garancia két óra felhőtlen szórakozásra.

 

csoport

 

Ajánló a darab elé:

 

A kecskeméti Csoportterápia helyszíne a Radó Vilmos Művelődési Központ, ahova hat idegen – három férfi és három nő – érkezik terápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. 

Csábító lehetőség a mieinkkel hasonló sérüléseket elszenvedettek társaságában megvitatni gondjainkat - egy hozzáértő vezetésével. Már az is sikerként könyvelhető el, ha egyértelmű kérdéseket tudunk megfogalmazni ügyünket illetően, például, hogy hol van az orvos? Nélküle nem biztos, hogy a leggördülékenyebben indul ez a történet és különben is, kik ezek itt körülöttem a mondvacsinált problémáikkal, mikor az én életem sokkal nagyobb kátyúban van?!

 

 

Forrás: Kecskeméti Katona József Színház

süti beállítások módosítása