Ajándék albummal vásárolhatók bérletek a Szegedi Szabadtérire

Kedvezményes bérleteket kínál 2015-ös előadásaira a Szegedi Szabadtéri Játékok. Most ajándék fesztivál-albumot is kapnak a belépők mellé a vásárlók.

 

A Szegedi Szabadtéri felhívása:


Népszerű ajándékötlet a Dóm téri előadásokra szóló, többféle bérlet, mellyel akár az összes nyári produkciót megnézhetik megajándékozott családtagjaink, barátaink. A karácsonyi konstrukciók elsősorban a szegedieknek kedveznek.

 

Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy szeretteiknek maradandó, közös kulturális élményt adnak az ünnepekre. A limitált szériás bérletkonstrukciókkal jó előre biztosíthatjuk helyünket több előadáson is. Érdemes bérletet váltani, hiszen a Szabadtéri-darabok olyan népszerűek, hogy rengeteg érdeklődő lemarad a nyári programokról. Több előnye is van annak, ha Szabadtéri-bérletet teszünk a fa alá. Amit decemberben karácsonyi papírba csomagolunk, az jövő júliusban, augusztusban is örömet szerez.

 

szesza

 

A kedvezményes bérletek tartalmazzák az összes jövő nyári produkciót, műfajok széles skáláján válogathatunk az izgalmas, szórakoztató előadások között. A tavalyi év kihagyhatatlan sikere, melyet már huszonnyolcezer néző látott Szegeden, a Mamma Mia! például megnézhető Shakespeare kacagtató szituációkkal teli színművével, a Tévedések vígjátékával vagy a jövő évad nagy durranásának ígérkező A nyomorultakkal és a Szabó Magda örökérvényű regényéből készült édes-bús musicallel, az Abigéllel is.

 

Verdi egyik legnépszerűbb operája, a tiltott szerelemmel és gyilkos merénylettel fűszerezett Az álarcosbál A nyomorultakkal és kapható egy bérletben, de ha valakinek a Tévedések vígjátéka és A nyomorultak párosítás tetszik jobban, azt is megveheti. Két előadást tartalmazó bérlet már 6700 forinttól is kapható. Ha mind az öt premierre szeretnénk bérletet váltani, ez már 17400 forintért lehetséges.

 

Az első száz néző, aki páros bérletet vált a 2015-ös Dóm téri műsorra, ajándékba megkapja a fesztivál „Felragyognak a csillagok” című albumát is, mely csodaszép képekkel és rövid leírásokkal számol be a nagy múltú eseménysorozat legszebb pillanatairól. Az album így kiegészítheti a karácsonyi papírba csomagolt kulturális élményt. A Szegedi Szabadtéri Játékok ezzel járul hozzá a karácsonyi hangulat megteremtéséhez.

 

süti beállítások módosítása