Karácsonyi adománygyűjtést szervez a marosvásárhelyi színház

 

Az előző évek hagyományát folytatva a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház idén is kellemesebbé kívánja tenni a rászoruló gyerekek karácsonyát.

A Tompa Miklós Társulat közleménye:

 

Az Osszuk meg az ünnep örömét kampány keretében gyűjtést szerveznek az intézményes kötelékben élő árva, félárva vagy elhagyott gyerekek támogatására.

A Tompa Miklós Társulat ezúttal is a Szent Erzsébet Egyesületet kívánja segíteni, melynek családias típusú házaiban Marosvásárhelyen és Marossárpatakon Pál atya ferences szerzetes gondozásában negyven gyermek és ifjú él.

 

pal-atya m

 

"Pál atya gyermekei" örömmel fogadnak minden adományt, de idén leginkább tisztálkodási szereket (szappant, fogkrémet, tusfürdőt, sampont, dezodort, testápolót), tisztító szereket (mosóport, mosogatószert), tartós élelmiszert (lisztet, cukrot, olajat, száraztésztát, konzervet), várnának az adományozóktól, valamint pénzadományokat, amit konyhafelszerelés beszerzésére fordítanának.

 

Az adományokat december 15-ig lehet elhelyezni a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi és kistermi bejáratánál található gyűjtőládákba, ahonnan a Tompa Miklós Társulat manói és koboldjai a Szent Erzsébet Egyesület családi típusú házaiba karácsonyváró rendezvények alkalmával fogják eljuttatni az ajándékokat.

Kérjük tehát közönségünk tagjait, színházba jövetelkor hozzák magukkal karácsonyi adományaikat, és a Tompa Miklós Társulat révén kapcsolódjanak be az Osszuk meg az ünnep örömét kampányba.

 

Forrás: Tompa Miklós Társulat

    

 

süti beállítások módosítása