Karácsonyi hétvége a Katona József Színházban

A Katona József Színház az idén is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát: rendhagyó programokkal, közönségtalálkozóval, nyílt próbával, etno-discóval, különleges ajándékötletekkel és kedvezményes jegyekkel várják a közönséget december 12. és 14. között.

A színházban péntektől vasárnapig ünnepi, meghosszabbított nyitvatartással, 11 órától 23 óráig várják a nézőket. Péntek este 20 órától vasárnap 23 óráig pedig 33 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók jegyek januári és februári előadásaikra.

 

katona szin

 

A karácsonyi vásár programja szerint pénteken este az előcsarnokban etno-disco lesz Vajdai Vilmossal, szombaton délelőtt pedig a Kurázsi mama és gyermekei című készülő előadás nyílt próbája tekinthető meg, délután Kolibri-matinét tartanak.

 

Szombaton délután a színház könyvesboltjában Térey János, Kukorelly Endre, Kőrösi Zoltán, Papp Sándor Zsigmond, Xue Yanping, Simon Márton, Lackfi János és Lackfi Margit dedikál. A karácsonyi vásár ideje alatt az LS Kiadói Csoport könyveire 20 százalékos kedvezményt adnak.

 

Szombaton este, A Nagyvárosok Máriája című előadás után közönségtalálkozó szerepel a programban. Vasárnap délelőtt Földi Andrea jelmeztervező tart kézműves foglalkozást gyerekeknek, délután pedig a Petra von Kant, az M/S, valamint A két Korea újraegyesítése című előadás alkotóival lehet beszélgetni.

 

Forrás: MTI

 

süti beállítások módosítása