A Madách Színház titkai - Játékunkkal megnyerheti a könyvet - LEZÁRULT!

A Fantomtól a Mamma Mi!-ig - A Madách Színház titkai címmel megjelent Rényi Ádám és Bárdos András könyve, amely a Madách Színház legnagyobb sikereiről mesél. Játékunkkal megnyerheti a kiadványt.

 

A Fantomtól a Mamma Mia!-ig című könyv tíz év történetét dolgozza fel, a Madách Színház zenés színházzá alakulásának történetét mutatja be. A könyvben megszólalnak a színház legismertebb művészei, az alkotók, és a Madách Színház néhány olyan munkatársa is, akiket a nézők nem láthatnak ugyan estéről estére, ám akik nélkül a színház nagysikerű produkciói nem jöhettek volna létre.

A Madách Színházban hamarosan dedikálást is szerveznek, ahol a nézők találkozhatnak a könyvben szereplő színészekkel és a szerzőkkel is.

 

 

madách könyv2

 

"Nagy utat járt be a Madách Színház tíz év alatt. Zenés színházzá lett, Európa-szerte ismert és elismert előadásokkal, a musical világ legnagyobb sikereivel. Nem volt egyszerű az út, és még koránt sem ért véget. 

A megbocsátó félmosolyoktól vagy éppen a sok összevont ítészi szemöldöktől a vitathatatlan sikerig, a művész színháztól a West End színvonalig. Az Olvasó a titkok könyvét tartja a kezében. A közönséggel közösen átélt emlékekét, és mindeddig titokban tartott, személyes emlékekét. Újra láthatja és átélheti mindazt, amit Nézőként átélt, megismerheti a díszletek mögötti világot, amit eddig nem láthatott. A Madách Színház megmutatja sikereit és nehézségeit, az öröm és a fájdalom könnyeit, nagy pillanatait és dolgos hétköznapjait – a titkok könyvében" - áll a könyv ajánlójában.
 

madách könyv

 

 

Játék

 

Melyik évben mutatta be a Madách Színház a Macskák című musicalt?

 

A, 1980

B, 1982

C, 1983

 

A helyes mefejtéseket december 12-ig, az operett@színház.hu címre várjuk. A nyertest e-mailben értesítjük.

A nyereményt postázzuk, ezért kérjük, az e-mailben a megfejtés mellett tüntessék fel levelezési címűket is.

 

 

süti beállítások módosítása