Váratlan fordulat A Csárdáskirálynőben - Peller Károly lesz a beugró

A Csárdáskirálynő emblematikus "ratatatata" hangja decemberben Peller Károly szájából csendül majd fel. A táncos komikus ma, azaz december 17-én reggel tudta meg, hogy este már ugrania is kell Schulteis Arnold szerepébe.

Az Operettszínház budapesti előadásaival párhuzamosan zajlik A Szépség és a Szörnyeteg németországi turnéja, melyben Barkóczi Sándor a Szörnyeteget játssza és sajnos nem sikerült megoldani, hogy hazautazzon A Csárdáskirálynő előadásokra.

 

peller n

 

 

"Reggel hívott Lőrinczy György főigazgató, hogy Kerényi Miklós Gábor KERO-val úgy döntöttek tegnap este, hogy én készüljek és már ma este be kellene ugranom. Váratlanul ért, hogy Barkóczi Sanyi nem tud hazajönni. Nagyon meglepődtem, mert arra számítottam, hogy ha legközelebb találkozom A Csárdáskirálynővel, azt Feri bácsiként teszem majd. Örömmel vállaltam el Schulteis szerepét, amit eddig még csak gálákon énekeltem, hiszen ez is egy jó kis kihívás. És nagyon örülök, hogy újra részese lehetek ennek a fantasztikus előadásnak" - mondta Peller Károly, aki ezzel lassan minden figurát eljátszott már a darabból.

 

Tizenhárom év után a tavalyi évad végén adta vissza ugyanis Bóni szerepét, de magyarul, sőt németül is ugrott már Edvinként, mint bonviván is 2008-ban, amikor Vadász Dániel majd Vadász Zsolt betegedett le. Elmondható, Peller Károly szereti a beugrásokat. Mutatja ezt tavalyi évadának statisztikája is, amikor három új szerepben mutathatta meg így magát. A mosoly országa Főeunuch-ja azóta beugrásból állandó szerepévé vált, de láthatta a közönség A régi nyár Trafinájaként és a Szép nyári nap Tóth Antaljaként is.

 

Most, három estén át hallhatja majd tőle a közönség, hogy "az úgy történt, hogy Isonzónál rohamra indultunk és egyszer csak..." - Schulteis Arnold szerepében Peller Károly december 17-én, 18-án és 19-én is színpadra áll.

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

 

süti beállítások módosítása