Marat / Sade Zsámbékon - Fázisbemutatót tart Gergye Krisztián

Októberben az Átriumban lesz a bemutatója Peter Weiss Marat / Sade című darabjának, Gergye Krisztián rendezésében. A szereplőket kizárólag nők formálják meg, a főszerepben Fullajtár Andrea és Takács Katalin lesznek láthatóak. Az előadásból augusztus 31-én fázisbemutatót tartanak a Zsámbéki Színházi…

Marat / Sade Zsámbékon - Fázisbemutatót tart Gergye Krisztián Tovább

Veszprémbe érkezik Vári Éva és a Rose

Martin Sherman: Rose című monodrámáját Vári Éva főszereplésével láthatja a közönség a Latinovits-Bujtor Játékszínben szeptember 6-án (szombaton) délután öt órakor és este nyolc órakor.

Veszprémbe érkezik Vári Éva és a Rose Tovább

Megkezdődött a Vidor Fesztivál Nyíregyházán

Ünnepélyes megnyitóval, majd Lakatos Róbert és a Rév Zenekar koncertjével vette kezdetét péntek este a mintegy négyszáz zenei, színházi és egyéb kulturális programot felvonultató 13. Vidor Fesztivál Nyíregyházán.

Megkezdődött a Vidor Fesztivál Nyíregyházán Tovább

A Rokonok a Tháliába érkeznek - Villáminterjú Bakonyi Csillával

A Thália Színházban zajló Vidéki Színházak Fesztiválján szeptember 9-én mutatkozik be a fővárosi közönség előtt a tatabányai színház Móricz Zsigmond klasszikusával. A Rokonokat Hargitai Iván állította színpadra. A történet főhőse Kopjáss István, a frissen kinevezett városi főügyész. Feleségét, Linát…

A Rokonok a Tháliába érkeznek - Villáminterjú Bakonyi Csillával Tovább

Egésznapos programmal vár az Örkény kert

Az Örkény Színház munkájába tekinthetnek be az érdeklődők a szombati Örkény kert elnevezésű programsorozat keretében a felújított budapesti Madách téren, valamint a teátrum épületében.

Egésznapos programmal vár az Örkény kert Tovább

Fesztiválhétvégével zárulnak a nyári programok Szentendrén

Bor- és gasztronómiai fesztivál mellett szabadtéri koncertek, művészeti és szórakoztató programok kavalkádja várja a vendégeket péntektől vasárnapig a Szentendre éjjel-nappal nyitva elnevezésű nyárbúcsúztató programsorozaton - tájékoztatta az MTI-t Kiss Zsuzsanna, a rendezvény sajtóreferense.

Fesztiválhétvégével zárulnak a nyári programok Szentendrén Tovább
süti beállítások módosítása