Est Dragomán Györggyel és Szabó T. Annával a Rózsavölgyiben

A Rózsavölgyi Szalon a Pár-Beszéd zenével és irodalommal - Családban marad sorozatának következő vendégei Dragomán György és Szabó T. Anna lesznek.

A művészpárossal Szegő János beszélget, zenével, fényképnézegetéssel, felolvasással tarkítva az estet.

 

dragomán 2014 - fotó Valuska Gábor

Dragomán György Fotó:Valuska Gábor

 

A Rózsavölgyi pódiumán a Pár-Beszéd zenével és irodalommal - Családban marad sorozat keretében testvér- és házaspárok, szülők és gyerekek beszélgetnek Szegő Jánossal családi legendákról, magánmitológiákról, az egymás mellett alkotásról. A felolvasásokkal, zenével, dalokkal, fényképekkel és egyéb meglepetésekkel színesített társalgást az teszi még különlegesebbé, hogy az est vendégeit, akik külön-külön is elismert művészek, rokoni szálak fűzik egymáshoz - félszavakból is érzik egymást, ezeken az estéken mégis teljes mondatokban beszélnek.

 

 rozsa

 

2015. január 8-án csütörtökön, 19.30-kor a zenés irodalmi sorozat következő epizódjához érkezik. Egy prózaíró és egy költő. És egy pár - 25 éve.Dragomán Györg és Szabó T. Anna.Mindketten Erdélyben születtek, kamaszként költöztek Szombathelyre. Miként ismerkedtek meg? Hogyan segítik egymást az írásban és az életben? Élet és írás, valóság és fikció milyen viszonyban van egymással? És egy még intellektuálisabb kérdés, amely szóba kerül: hogyan főz Dragomán György?

szabo t anna c szilagyi  lenke.tif

Szabó T. AnnFotó: Szilágyi Lenke

 

Fény, Villany, Máglya - egy est Dragomán Györggyel és Szabó T. Annával – ez a címe a Pár-Beszéd zenével és irodalommal - Családban marad sorozat következő „felvonásának”, amelynek házigazdája ezúttal is Szegő János lesz.

 

Forrás: Rózsavölgyi Szalon, Fotó: Valuska Gábor, Szilágyi Lenke

 

 

süti beállítások módosítása