Bérletszünetben látható az Én és a kisöcsém Szatmárnémetiben

Január 16-án, pénteken 19 órától bérletszünetben tűzi ismét műsorára az Eisemann-Szilágyi szerzőpáros Én és a kisöcsém című operettjét a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

 

Ajánló az előadás elé:

 

A BNV-n is jelen van a Kelemen-féle tápszergyár, ahol a beosztott hölgyek nyilvánosan kóstolgatják a csokomaltint és a bakfiscsemegét. A tulajdonos nagyon várja ifjú dán üzlettársát, akivel többszörös fúzióra készülnek. Egyfelől gyáraik egyesülnek, másfelől Andersen talán feleségül kéri Katót, Kelemen egyszem lányát. Azonban az álmatag Kató véletlenül korábban találkozik a dán titánnal, s azonmód össze is vesznek, mert Andersen fitymálóan nyilatkozik a női nemről, és ezzel felpiszkálja Katóban a szunnyadó női ösztönöket.

 

Kisocsem1

 

Kölcsönveszi barátnője, Vadász Frici nevét, és mint érettségiző fiatalember, útitársul szegődik a sértődött dánhoz, együtt utaznak Velencébe. Velencében aztán tovább bonyolódnak a szálak, hiszen a lagúnák között feltűnik a saját neve híján Kelemen Katónak kiadott Vadász Frici, valamint Sas és Vas, a két kétbalkezes magánkopó, valamint Zolestyák, e két utóbbi dúsgazdag komornyikja is. Végül a i-re maga Kelemen tápszergyáros teszi fel a pontot, az egész díszes társaságot hazapenderítve Budapestre. A gordiuszi csomót végül a szerelem vágja ketté…

 

Az előadásra felnőtt nézők 20 lejért, diákok és nyugdíjasok 15 lejért válthatnak belépőket. A színház ez alkalommal is meghirdeti csoportos kedvezményét: mivel az előadással a 2014-es naptári évet búcsúztattuk, minden 14 megvásárolt jegy után egyet ingyen kínálnak az érdeklődő csoportoknak.

 

A kedvezmény a legalább 14 fős csoportok mellett a 14-ik, 114-ik, 214-ik stb. egyéni jegyvásárlóra is vonatkozik. Utóbbiak szintén ingyen juthatnak hozzá egy-egy belépőhöz.


Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

 

Forrás: Harag György Társulat

 

 

süti beállítások módosítása