Szükség van-e meleg filmekre? - Színháziak adnak választ

2015. január 13–18. között újra a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) filmeké lesz a főszerep Budapesten.

 

2015. január 13–18. között elindul a 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál. Az eseményen több mint 30 film, többek között hazánkban elsőként bemutatott díjnyertes alkotások, dokumentumfilmek, rövidfilmek, kerekasztal beszélgetések és játékok várják a közönséget. 

 

A filmfesztivál most először rendhagyó helyszínen fogadja az érdeklődőket: a mozitermet egy közvetlenebb környezet váltja fel, a Gozsdu udvarban található Kolor és a Dohány utcai Hátsó Kapu ad otthont az eseménysorozatnak. 

 

A 19. Budapest Pride LMBTQ Filmfesztivál az „Érezd magad otthon!” szlogent kapta. A rendezvényért színészek, rendezők is kampányolnak.

 

pride

 

A Budapest Pride a filmszerető közönségnek most bérletvásárlási lehetőséget kínál, négy film áráért öt előadást nézhet meg az, aki előre megvásárolja bérletét a fesztiválra. 

 

A részletes program és a bérletvásárlás helyszíne hamarosan megtalálható a fesztivál Facebook oldalán, illetve a Budapest Pride hivatalos honlapján is.

https://www.facebook.com/budapestpridefilmfest

 

 

süti beállítások módosítása