Nyit a soproni teátrum színházi klubja

Felolvasó-színházi produkcióval nyitja meg kapuit a soproni teátrum színházi klubja január 21-től.

A programok látogatása színházi klubtagságoz - regisztrációhoz - kötött, de nem lesz tagsági díj. A havonta jelentkező estek házigazdája Pomezanski György, a Magyar Televízió egykori riportere lesz.

 

sopron


Pataki András, a Soproni Petőfi Színház igazgatója el- mondta: szeretnék a közönséggel még szorosabbá tenni a kapcsolatukat. Ezért is invitálják őket egy olyan háromórás együttlétre, amikor a teátrum büféjében este 9 órától éjfélig mélyebb gondolatokat hordozó, az élet kérdéseit szerteágazóan és színesen vizsgáló zenés felolvasó-színházi előadásokat hallgathatnak meg.


Az első ilyen produkció a magyar kultúra napja előestéjén, január 21-én, szerdán Csokonai Vitéz Mihály Cultura című műve lesz Pápai László rendezésében. Az esten közreműködnek a soproni társulat művészei. A következő színházi klub központi gondolatvilága Nietzsche filozófiái köré csoportosul, február 4-én az Éjszaka világa címmel tekinthetik meg Kiss Tamás zenés estjét.

 

A tavaszi műsorkínálatban március 25-én Madách Imre A civilizátor című műve szerepel, a rendező Pápai László. A programsorozat zárásaként április 29-én pedig Kiss Tamás Búgócsiga című zenés produkcióját tekinthetik meg az érdeklődők.

süti beállítások módosítása