A tatabányai színházé a 2014-es év honlapja

A Magyar Marketing Szövetség immár 13. alkalommal rendezte meg Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs pályázatát "Az év honlapja" címmel.

tatabanyai


A Jászai Mari Színház, Népház új, szeptemberben elindított weboldala a Kultúra kategóriában "Az év honlapja 2014 Különdíját" nyerte el.

 

Az elismerést a budapesti díjátadó gálán Dr. Gyenge Balázs marketingvezető és Géber András marketingasszisztens vette át.

 

- Nagyon büszkék vagyunk a díjra, legfőképp azért, mert - a pályázat legtöbb résztvevőjével ellentétben - a honlap elkészítéséhez nem vettünk igénybe semmilyen külső segítséget. A weboldal külalakját és funkcióit Géber Andrással közösen találtuk ki, a technikai kivitelezés pedig teljes egészében András munkáját dicséri - emelte ki Dr. Gyenge Balázs.

 

Géber Andrástól a 24 óra megtudta: a szeptemberben élesített új Jászai-honlap kifejezetten a színház 25. évadának tiszteletére készült. A felhasználói visszajelzések eddig egyöntetűen pozitívak voltak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a www.jaszaiszinhaz.huindulása óta átlagosan havi 40 ezer oldalletöltéssel büszkélkedhet.

süti beállítások módosítása