Lukács Sándorról készített portrét a XXI. század

 

RTL Klub XXI. század című műsorának adott interjút a Vígszínház művésze.

 lukacssandor

 

Veress Krisztina, az RTL Klub XXI. század című műsorának riportere azt mondja, annyi kávét még nem ivott forgatások során, mint a Lukács Sándorral készült felvételek alatt. De - ahogy ő fogalmaz - kellett az idő ahhoz, hogy túljussanak azokon az ismételt közhelyeken, amiket sokszor lehetett hallani a Vígszínház művészéről.

Lukács Sándor azt mondja, „a nők bálványa, a hódító, az olajos hangú, a szép hangú" ezeket gyűlöli, bár néha még most is elsütik vele kapcsolatban. Úgy véli a sármos színész kifejezés pedig "egy baromság".

 

Veress Krisztina fejében ott visszhangzik Sándor Pál filmrendező egy mondata, ami nem hagyja nyugodni: „Mindenki életében van egy titok.” Erre a titokra kellett rájönnie a riporternek, kávék felett, főként a Vígszínház színészbüféjében, hiszen ott volt a kezdet, a folytatás és ott van a jelen is, azaz Lukács Sándor egész élete. 

 

Az RTL azt ígéri, hogy XXI. század kedd esti adásában Halász Judittal, Marton Lászlóval, Sándor Pállal és a színész feleségével, Lukács Marival fejthetik meg a titkot a nézők.

 

süti beállítások módosítása