Farsangi Kölyöknapot rendez a Nemzeti

A Nemzeti Színház február 8-án, 10-13 óra között tartja következő Kölyöknapját a farsangi szórakozás jegyében.

 

A Nemzeti Színház meghívója:

 

A már megszokott kézműves foglalkozásokon farsangi álarcokat lehet készíteni. Szemüvegeset és nyeleset, kinek mi tetszik… 

 

Otthonról hozott, kizárólag saját készítésű álarcokat is be lehet mutatni a Gobbi Hilda Színpad előcsarnokában a pódiumon. Majd a megszokott remek hangulatú koncerten most táncolni is lehet, de aki úgy érzi, annak kötelező!

 

A Méta együttes húzza a talpalávalót és Redő Júlia tanítja a táncokat kicsiknek és nagyoknak a táncházban, a Kaszás Attila Teremben. Programunk ingyenes, várjuk a családokat!

 

kolyoknap

Fotó. Eöri Szíbó Zsolt

 

Részletek:


Nyitás 10.00-kor.

 

A földszinti előcsarnokban folyamatosan:

A Néprajzi Múzeum kézműves foglalkoztatója: gumis és nyeles álarcok készítése - óriás társasjáték az OSZMI munkatársaival - Litea könyvesbolt - makettkészítés


A Gobbi Hilda Színpad előcsarnokának pódiumán:

10 órától folyamatosan, farsangi bohóckodás: a Nemzeti Színház jelmezeinek felpróbálása. Ha lefotózzátok egymást vagy „szelfit” készítetek, és elkülditek a pr@nemzetiszinhaz.hu e-mail címre, a legjobbakat megmutatjuk a Nemzeti Színház Facebook oldalán!

 

11.30 Álarc-bemutató otthon vagy a színházban készített álarcokból: szemüveg álarc, lornettis szemüveg álarc és egész álarcok bemutatója kisgyermekeknek. Csak saját kezűleg készítettet hozzatok!

 

Kaszás Attila terem:

12.00-13.00 Táncház kicsiknek és nagyoknak a Méta együttessel és Redő Júlia táncpedagógussal. Itt az alkalom ropni és táncokat tanulni!

 

Forrás: nemzetiszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása