(J)összművész - Bátori Éva újra az Operában beszélget

Bátori Éva ismét beszélgetésre invitálja az érdeklődőket. Egy újabb ismert művész ismeretlen arca mutatkozik be a Székely Bertalan teremben február 21-én (szombaton) 16 órától.

 

A vendég ez alkalommal Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő, dalszerző lesz, valamint a fellépők között lesz még Hűvösvölgyi Ildikó színművész és a művész úr családja: Veréb Judit énekművész és Bátki Fazekas Ilona és Lenke.

 

A vendégről:

 

Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, költő, dalszerző, akit hazánk összes operatagozattal rendelkező kőszínházának közönsége jól ismer. Akárcsak a budapesti, hiszen a bariton 1998-tól énekel a Magyar Állami Operaházban is. Fellépett Hollandiában, Németországban, Ausztriában, Lengyelországban és az USA-ban. Évek óta verseket ír, előadóestjein mára saját költeményeinek megzenésített változatát is meghallgathatja a publikum. Hűvösvölgyi Ildikó nem először lesz partnere ebben – Bátki Fazekas Zoltánnal a színésznőt is várják a következő (J)Összművész-délutánra, amelynek zenés színpadán a fővendég családját is köszönthetik: Veréb Judit énekművészt, valamint Bátki Fazekas Ilonát és Lenkét.

 

foto batkifazekas zol

 

A házigazdáról:

 

Bátori Éva szoprán, a zenés beszélgetések megálmodója. Miután vendégét jól kifaggatta, közös muzsikálásra kérte, kávéra és süteményezésre hívja a jelenlévőket, akik a meghívott művész társaságában, kötetlen formában tovább folytathatják a beszélgetést „Bátki Fazekas Zoltán régóta ír verseket. Előadó estjei színvonalát mára versei megzenésítése is emeli. Hűvösvölgyi Ildikó művésznő pedig nem most áll először az operaénekes-költő mellé a zenes irodalmi hangulatkeltés nemes pódiumán. E két név partnereként várom törzsközönségünket és az új, színvonalas szórakozást kedvelőket" - ajánlja a rendezvényt Bátori Éva.

 

Hol, mikor?:

 

Jegyár: 2.000 Ft/fő. Belépés megváltott jeggyel a Dalszínház utcai bejáratnál 15:45-től, helyfoglalás érkezési sorrendben.

További alkalmak az évadban: 2015. március 21., április 18. és május 16.

 

Az évad második felében Bátori Éva más művészeti ágak képviselőit is beszélgetésre invitálja: olyan hangszeres muzsikusokat, akik egyben képzőművészek is, illetve olyan képzőművészeket, akik muzsikálnak vagy rajongva szeretik az operát, a komolyzenét.

 

Számos meglepetésvendég mellett Jovanovics György Kossuth-díjas szobrászművész is elfogadta a meghívást.

 

süti beállítások módosítása