Ügynökséget alapított Anger Zsolt

Megalakult az Anger Management Filmszínész Stúdió és Művészeti Ügynökség.

 

 anger

 

 

Anger Zsolt Jászai Mari-díjas színész, rendező és kollégái azzal a célkitűzéssel hozták létre a menedzsmentet, hogy felépítsék "Magyarország legütőképesebb, legsokoldalúbb és legszínesebb filmszínész gárdáját". 

 

"Nagy tapasztalattal rendelkező színésznőink és színészeink mellett filmszínész stúdiójukba folyamatosan várjuk a jelentkezőket, ahonnan a legizgalmasabb tehetségek bekerülhetnek ügynökségünkbe, és a továbbiakban képviseljük őket és segítséget nyújtunk a munkakeresésben, a munkában, a személyes stílus kialakításában, a sajtóban való megjelenésben" - áll a menedzsment oldalán.

 

Az ügynökség ügyvezető igazgatója Fekete Kata, aki 10 évig a Kaposvári Csiky Gergely színház tagja volt, stylistként és jelmeztervezőként számos színházi és filmes produkcióban dolgozott. Gazdasági és produkciós vezető Csekő Krisztina MBA közgazdász, irodalmár, aki menedzsment illetve stratégiai tervezés és tanácsadás területén több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Anger Zsolt a menedzsment művészeti igazgatója, akihez csatlakozott Dömötör Tamás film- és színházrendező, Madarász Isti filmrendező, Babos Tamás operatőr és a TMC management kötelékébe tartozó Dobó Kata is.

 

 

Az Anger Management nem csak tanfolyamokat kínál, hanem film- és színházművészek számára castingok lebonyolítását, profi fotózást, hangfelvételek készítését, hangstúdió bérbeadást, showreel készítést is vállal.

 

Május ötödikével Haladó Filmszínész Workshopot hirdetnek, amely lehetőséget nyújt a résztvevők számára arra, hogy tapasztalt filmes szakemberektől tanuljanak. A kurzus résztvevői a kurzus sikeres elvégzése után kapnak egy 1 perces video Demo Reel-t, 5 fotóból álló fotóportfóliót, az Anger Management Művészeti Ügynökség oldalán profiloldalt, valamint a kurzus után igény szerint művészeti menedzselésüket is vállalják.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása