Kedvezményes jegyeket kínál a Katona az egyetemistáknak

 

A budapesti Katona József Színház újabb jegyvásárlási kényelmi szolgáltatással és felsőoktatási hallgatók számára nyújtott kedvezménnyel bővíti kínálatát a MasterCard kártyatársasággal együttműködve.

A Katona és a MasterCard közös újdonsága, a Kártyázz nálunk!-akció a fiatalok számára kívánja még elérhetőbbé tenni a színházi élményt: a Magyarországon egyedülálló jellegű és méretű konstrukcióban a Katona 5 000 darab jegyet 50% kedvezménnyel árusít felsőoktatási hallgatók részére. Az idei évben élő jegyvásárlási kedvezmény kizárólag MasterCard® vagy Maestro® bankkártyával történő fizetés során érvényesíthető; az akcióról részletes információ a www.kartyazznalunk.hu weboldalon érhető el.

 katona szin

 

Ezzel párhuzamosan februárban indul az a jegyelővásárlási akció, mely segítségével kizárólag a MasterCard® és Maestro® kártyabirtokosok a megszokott 10-ei elővételnél egy nappal korábban vehetik meg jegyeiket a Katona nagyszínpadi előadásaira a színház jegypénztárában. Az akció februártól kezdődően minden olyan hónap 9-én vehető igénybe, amikor 10-én elővétel kezdődik későbbi előadásokra.

 

süti beállítások módosítása