Színházpedagógiai műsorfüzetet jelentetett meg a Kolibri

Letölthető színházpedagógiai műsorfüzettel jelentkezik a Kolibri Színház.

 

A Kolibri beszámolója:

 

A Kolibri Színház Magyarországon elsőként szervezett előadáshoz kapcsolódó drámapedagógiai foglalkozásokat és készített tantermi színházi produkciót. Mára a diákoknak színházolvasó programokat, iskolai feldolgozó órákat is kínálunk, míg a tanárok nyílt próbák és tanárműhelyek alkalmával ismerkedhetnek meg repertoárunkkal és drámapedagógiai eszközeinkkel képzett színházpedagógusok vezetésével, művészeink közreműködésével.

 

foglalkozas foto-Szlovak-Judit
Fotó: SzlovákJudit


Munkásságunkat szeretnénk azoknak is bemutatni, akiknek még nem volt módja ellátogatni hozzánk, ezért februárban színházpedagógiai műsorfüzetet adtunk ki, amely mostantól honlapunkról is letölthető. A kiadvány tartalmazza teljes programunkat és előadásaink iskolai feldolgozásához is szolgál segédanyaggal.

2014/15-ös évadban a következő előadásokhoz kapcsolódik drámafoglalkozás: Boni és Klájd kereket old, Helló,náci!, Klamm háborúja, Cyber Cyrano, Bunyósszív, Mario és a varázsló, Delete, Emlékezz rám!, Csöngő, Kampókemp, A trollgyerek, Háromnegyed, A mackó, akit Vasárnapnak hívtak.


Foglalkozásvezetők: Egervári György, Gyevi-Bíró Eszter, Kálócz László, Pomlényi Attila, Végvári Viktória, Vidovszky György.

Tovább a letölthető műsorfüzethez (pdf).

 

A Kolibri színházpedagógiai programjáról bővebben itt olvashat.

 

Forrás: kolibriszinhaz.hu

 

süti beállítások módosítása