Kaviár és lencse – Új Verebes-rendezés a József Attila Színházban

Február 21-én mutatja be a József Attila Színház a Kaviár és lencse című komédiát Nemcsák Károly, Szulák Andrea és Sára Bernadette főszereplésével.

Ajánló a darab elé:

 

Egy igazi klasszikus, egyenesen Nápolyból. Fergeteges vígjáték Leonida Papagatto úrról, a főállású vendégként ténykedő piti szélhámosról és családjáról, akik szeretetliga alapításával akasztanák le a nagy falatokat és a nagy lét, de persze – ahogyan annak egy rendes olasz bohózatban lenni kell – jön a még nagyobb szerelemi kalamajka és az egymást érő további bonyodalmak.

 kaviar

 

Egy könnyed, mégis erkölcsnemesítő mediterrán fogás gazdagokról és szegényekről, együttérzéssel készítve, a legfinomabb neorealizmussal főzve, mesteri módon adagolt poénokkal és fordulatokkal megbolondítva, egy kis krimivel fűszerezve, hamisítatlan dél-olasz szenvedéllyel tálalva.

 

A két olasz szerző számtalan filmes és színpadi feldolgozást megért, de máig megunhatatlan bohózata ezúttal Verebes István rendezésében, Nemcsák Károly és Szulák Andrea főszereplésével kerül színpadra.

 

Giulio Scarnacci - Renzo Tarabu

Kaviár és lencse

 

szereplők:

Nemcsák Károly, Szulák Andrea, Sára Bernadette,

továbbá

Pataki Szilvia, Fila Balázs, Zöld Csaba, Lippai László, Katona János, Molnár Zsuzsa, Blazsovszky Ákos, Quintus Konrád, Márkó Eszter, Láng József, Pásztor Tibor, Ömböli Pál, Chajnóczki Balázs

rendező: Verebes István

díszlettervező: Mira János 

jelmeztervező: Tordai Hajnal

 

süti beállítások módosítása