Jelentős műsorváltozások a Katonában

A budapesti Katona József Színház sajnálattal tájékoztatja közönségét, hogy 2015 márciusában, áprilisában sorozatos megbetegedések miatt változik a színház műsora.

 

Március 28-án este 7 órai kezdettel a Kamrában A mi osztályunk helyett a Rükverc kerül színre. A megváltott jegyek érvényesek, vagy a Katona és a Kamra jegypénztárában  visszaválthatók az előadás kezdetéig.

 

Április 29-én elmarad a Sufniban a Csendet akarok. A megváltott jegyek érvényesek a május 7-i este 1/4 8-kor kezdődő előadásra, vagy visszaválthatók a színház jegypénztárában május 6-ig.

 

katona

 

Elmarad az Oszlopos Simeon március 26-ra tervezett bemutatója és a márciusra és áprilisra tervezett előadásai. A jegyek visszaválthatók a Katona jegypénztárában május 5-ig. A produkció bemutatóját terveik szerint később tartják meg. Ugyancsak elmarad a
darab március 14-re meghirdetett nyílt próbája.

 

A kiadott márciusi és április műsortól eltérően a következő pótelőadásokat hirdetik meg:

március 23. este 7 Top Dogs
március 30. este 1/2 8 Abigail bulija
április 8. este 1/2 8 Abigail bulija
április 16. este 1/2 8 Abigail bulija
április 23. este 1/2 8 Hosszú út az éjszakába (a kecskeméti Katona József Színház vendégjátéka)
április 25. este 1/2 8 Abigail bulija
április 27. este 1/2 8 Abigail bulija

 

A fenti előadásokra az értékesítés március 10-én, kedden 11 órakor kezdődik, a májusi jegyelővétellel egy időben. Az Oszlopos Simeon jegyek a pótelőadásokra nem érvényesek, viszont azokra az Oszlopos Simeon jegytulajdonosok március 6-9. között elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a Katona jegypénztárában.

 

A Katona József Színház igazgatósága elnézést kér az okozott kellemetlenségért és köszöni a megértést!

 

Forrás: Katona József Színház

 

 

süti beállítások módosítása