GEGmenők a Bethlenben - Stand-up comedy sorozat indul

GEGmenők címmel egész estés stand-up comedy sorozattal jelentkezik a Stand Up Brigád a Bethlen Téri Színházban.

A március 12-én induló előadás sorozat a televízióból ismert műsor színházi változata, ahol időről időre a humor nagyágyúi lépnek föl. A kezdő előadásában Gulyás Zoltán, Polgár Peti és Sulyok Péter dolgoztatják meg a rekeszizmokat. 


A stand-up comedy, magyarul „Állj fel komédia” során az előadó kiáll a közönség elé, és jelmez, valamint kellékek nélkül dumálni kezd. A humor minden megnyilvánulási formája egy személy előadásában jelenik meg, kezdve a paródiától az abszurd poénokig.
A Bethlen Téri Színház és a Stand Up Brigád új dumaestjein a legjobb poénoké a főszerep! A GEGmenők stand-up comedy esteken népszerű televíziós műsorokból ismert arcok és Rádiókabarés hangok is színpadra lépnek, hogy a műfaj hagyományait követve vidám perceket szerezzenek a közönségnek. A fellépők között találjuk Somogyi Andrást, a Showder Klub parodistáját, színpadra lép az RTL Klub stand-up comedy műsorának legújabb felfedezettje, Sulyok Péter, valamint a Class Fm Morning Showjából ismert zenés humorista, Polgár Peti. És persze a színpadon ontják majd a poénokat a Rádiókabaréból ismert gegmanek: Szép Bence, Gulyás Zoltán és Fülöp Viktor is.

 

polgarpeti


Az első időpont:
Március 12. 19.30 - Bethlen Téri Színház

Polgár Peti (TV2 Frizbi), Sulyok Péter (Showder Klub), Gulyás Zoltán (Comedy Central) 

 

Polgár Peti a Danubius majd a Class Fm rádiók zenés humoristája, parodistája. A stand up comedy zenés műfajának, a sing up comedy-nek megteremtője és aktív művelője. 2014-ig  Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Ferenc vezette Class FM Morning show műsorát színesítette zenés anyagaival és himnuszaival. 2014-től a TV2 Frizbi műsorában jelentkezik hétről-hétre zenés blokkjával. Péter 2008 szilveszterétől önálló műsorával szórakoztatja a zenés humorra vágyó közönség szemét és fülét, nagy sikerrel. Műsorában hallhatóak: a rádióműsorokban elhangzott legjobb zenés humoreszkek, zenész paródiák és természetesen a városhimnuszok is.

 

Gulyás Zoltán: „A stand-up a fiatalok műfaja. Még a közönség is többnyire fiatalokból áll. Szeretek fiatalok között lenni. Ha stand-upról van szó, ez olyasmi, ami nekem is jó és a törvény sem bünteti. Most hogy emelik a nyugdíjkorhatárt, nem is annyira ciki, hogy én már 1990-ben ott voltam a Rádió Kabaré Humorista kerestetik-jében, 1995-ben a Mennyi? 30!- ban, 2000-ben a Kész átverésben, 2004-től a Gálvölgyi Show-ban. Alapkiképzést színházban kaptam. 25 éven keresztül. A Kecskeméti Katona József Színházban. Ilyen alapozással az ember sokáig bírja.”

 

Sulyok Péter: „Mivel vak vagyok, máshogy közelítek meg mindent az életben. Rengeteg emberrel és rengeteg hülyével kerülök kapcsolatba. Gondoltam, jó lenne megmutatni ezt. A nevetés és a poénok jobban megmaradnak az emberben, én így szeretném bizonyos dolgokra felhívni a figyelmet. Lesz mondanivalóm, nem csak üres fecsegésből és erőltetett poénokból áll majd az előadásom. Az életet és a helyzetemet is viccesen közelítem meg, mert nincs értelme siránkozni, attól nem lesz jobb semmi!”

süti beállítások módosítása